Remus Vlad: „La pauză au crezut că e gata meciul”

Marius ANGHEL 11 May. 2014, 18:29 Campionat
Remus Vlad:**

Gloria Bistrița a condus la pauză cu 2-0 în ultima etapă a turului play-off-ului de promovare în Liga I, la Metalul Reșița, dar s-a văzut egalată în repriza a doua și a ratat șansa unei victorii care ar fi apropiat-o de ocupanta locului doi în Seria a II-a. „Jucătorii trebuie să realizeze că meciul nu se termină la pauză”, a spus Remus Vlad la finalul meciului.

În urma acestui rezultat, 2-2, Bistrița a acumulat 21 de puncte și a rămas pe locul 3 în clasament. În urma rezultatelor înregistrate, diferența față de poziția a 2-a, ocupată de CS Universitatea Craiova, și de urmăritoarele CSM Râmnicu Vâlcea și Metalul Reșița, este neschimbată, trei respectiv un punct.

Odată cu această rundă s-a încheiat prima parte a play-off-ului, urmând să înceapă jocurile-revanșă dintre cele șase formații participante la această fază a Ligii a II-a.

„Jocul a fost pregătit foarte bine, echipa a aplicat un joc consistent cu mult conținut tactic, s-a văzut și pe tabelă. A fost poate cea mai bună repriză din punct de vedere tactic. În repriza a doua, lejeritatea unor momente putea să ne aducă într-o situație neplăcută, puteam și să pierdem meciul. Albuț a fost exemplar, șansa ne-a ajutat. Aș vrea să atrag atenția jucătorilor în legătură cu acele momente de lejeritate. Atâta timp cât ei nu realizează că meciul ține până când fluieră arbitrul, putem să mai pățim ca acum. E important că am luat un punct, dar puteam câștiga lejer acest joc, ne apropiam de Craiova și puteam urca pe locul 2. S-ar putea ca și locul 3 să aducă promovarea. Am avut o șansă mare de a urca în clasament. Orice motive ar fi, și jucătorii au destule, trebuie să își respecte meseria. Ne batem în continuare pentru locul 2. La pauză ei au crezut că e gata meciul”, a declarat directorul tehnic al Gloriei Bistrița, Remus Vlad.

Sursa: Timp online

Marius ANGHEL 11 May. 2014, 18:29 Campionat
Pe aceeași temă