Relevație fară motivație! După victoria cu Iașiul, Farul s-a ars la Slobozia

Marius ANGHEL 09 Oct. 2013, 23:39 Campionat

Slobozenii n-au avut cea mai bună prestație posibilă, dar au întâlnit o echipă a Constanței lipsită de vlagă și idei căreia au știut să-I speculeze lacunele. Trupa lui Răuță a încercat o singură dată să muște periculos în minutul 15 când șutul lui Ivanovici a fost scos excelent de Dobre.

Replica slobozeană a venit tăios un sfert de oră mai târziu când mingea a circulat de pe stânga pe traseul Mihai – Macre și a fost introdusă în poartă  de bătăiosul Stelian Stan. Putea fi 2-0 încă din startul reprizei secunde, dar  Lazăr  a irosit oportunitatea din 5 metri.

Desprinderea a  venit în minutul 56 când Ivașcă a centrat de pe dreapta, Roșu a prelungit până în careul mic  de unde Jianu și-a făcut datoria. Jianu a mai scăpat o dată singur spre poarta lui Curcă (72), dar s-a împiedicat în momentul decisiv, iar la faza imediat următoare,Roșu era să-si dea autogol dar, din fericire pentru Unirea, mingea a lovit trasversala. 

De menționat că Farul a jucat 20 minute în inferioritate: Cristi Silvășan a ieșit accidentat după ce Ion Răuță a făcut toate schimbările. „Am resimțit dureri mari pe aductor, dar mă voi lămuri de gravitatea problemei după un control amănunțit la Constanța” ne-a declarat atacantul Farului. 

Cu această victorie, Unirea revine în prima jumătate a clasamentului și așteaptă cu încredere deplasarea de la Buzău. Pentru Constanța nu este mare deranj, aceasta rămânănd pe 4.

Articol și foto de Daniel GHEORGHE

Marius ANGHEL 09 Oct. 2013, 23:39 Campionat
Pe aceeași temă