Relevație fară motivație! După victoria cu Iașiul, Farul s-a ars la Slobozia

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 09 Oct. 2013, 23:39 Actualizat: 09 Oct. 2013, 23:40 Campionat

Slobozenii n-au avut cea mai bună prestație posibilă, dar au întâlnit o echipă a Constanței lipsită de vlagă și idei căreia au știut să-I speculeze lacunele. Trupa lui Răuță a încercat o singură dată să muște periculos în minutul 15 când șutul lui Ivanovici a fost scos excelent de Dobre.

Replica slobozeană a venit tăios un sfert de oră mai târziu când mingea a circulat de pe stânga pe traseul Mihai – Macre și a fost introdusă în poartă  de bătăiosul Stelian Stan. Putea fi 2-0 încă din startul reprizei secunde, dar  Lazăr  a irosit oportunitatea din 5 metri.

Desprinderea a  venit în minutul 56 când Ivașcă a centrat de pe dreapta, Roșu a prelungit până în careul mic  de unde Jianu și-a făcut datoria. Jianu a mai scăpat o dată singur spre poarta lui Curcă (72), dar s-a împiedicat în momentul decisiv, iar la faza imediat următoare,Roșu era să-si dea autogol dar, din fericire pentru Unirea, mingea a lovit trasversala. 

De menționat că Farul a jucat 20 minute în inferioritate: Cristi Silvășan a ieșit accidentat după ce Ion Răuță a făcut toate schimbările. „Am resimțit dureri mari pe aductor, dar mă voi lămuri de gravitatea problemei după un control amănunțit la Constanța” ne-a declarat atacantul Farului. 

Cu această victorie, Unirea revine în prima jumătate a clasamentului și așteaptă cu încredere deplasarea de la Buzău. Pentru Constanța nu este mare deranj, aceasta rămânănd pe 4.

Articol și foto de Daniel GHEORGHE

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 09 Oct. 2013, 23:39 Actualizat: 09 Oct. 2013, 23:40 Campionat
Pe aceeași temă