Record de asistență pe „Motorul”. Galeria UTA-ei a celebrat în rime 71 de ani de la înființarea clubului

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 24 Apr. 2016, 00:17 Actualizat: 24 Apr. 2016, 00:18 Campionat

Aerul promovării atrage ca un magnet. Aproape 1.500 de spectatori (biletele s-au epuizat cu 15 minute înainte de startul partidei) au luat cu asalt tribunele arenei „Motorul” cu ocazia derby-ului UTA – Gaz Metan Mediaș din etapa a 4-a a play-off-ului Ligii 2, Seria 2, încheiat la egalitate, scor 1-1. Poate doar Pandurii Târgu Jiu în optimile Cupei României a mai atras atâta lume în Aradul Nou, însă este clar că play-off-ul și perspectiva unei reveniri mult visate în elita fotbalului românesc captează atenție și energie.

După cum anunțase vineri, marea parte a galeriei „Bătrânei Doamne” s-a deplasat la stadion cu un tramvai special (foto jos). Aproximativ 60 de fani dotați cu tot arsenalul, din care nu au lipsit nici fumigenele, s-au îmbarcat în zona depoului din Calea Aurel Vlaicu și au parcurs întreg orașul în ton de cântece și scandări. Bineînțeles, recitalul a continuat pe tot parcursul confruntării, publicul fiind – în general – cel de-al 12 fotbalist îmbrăcat în alb-roșu.

Pe finalul primei reprize, galeria a adus aminte de cei 71 de ani împliniți formația fanion a orașului Arad pe 18 aprilie, afișând următorul mesaj: „Baronul din ceruri senine privește / Precum zâmbește gutuiul în toamnă / El a început o roș-albă poveste / Și ne-a logodit cu o Bătrână Doamnă”.

Suporterii din peluză erau pregătiți pentru acest moment încă de la deplasarea de la Mioveni, dar atunci nu au fost lăsați să intre pe stadion cu bannerele.

Sursa: Sport Arad
Foto: Viorel Muscă

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 24 Apr. 2016, 00:17 Actualizat: 24 Apr. 2016, 00:18 Campionat
Pe aceeași temă