Reacțiile a trei dintre marcatorii Rapidului după umilința administrată liderului Ligii 2. „Cred că am făcut cel mai bun meci al nostru de când s-a înființat noul Rapid”

Marius ANGHEL 14 Nov. 2019, 19:27 Campionat

Rapid s-a descătușat în meciul cu CS Mioveni și a obținut în fața fostului lider, miercuri seară, cea mai categorică victorie în acest sezon de Liga 2. Giuleșenii au câștigat cu 5-1 pe terenul argeșenilor, în etapa a 17-a, și și-au întrerupt seria de patru meciuri fără victorie din ultimele etape, reușind, totodată, să rămână aproape de echipele de pe podium.

Antonio Sefer a fost eroul meciului, cu un gol și două pase decisive. Mijlcașul a deschis scorul în minutul 8 și a centrat la reușita lui Petre Goge (58), cât și la cea a lui Cătălin Hlistei (75). Facundo Mallo (38) a punctat și el înainte de pauză, după ce portarul a scăpat în față un șut al lui Goge, iar Brighton Labeau (90+1) a finalizat în forță o minge primită de la Hlistei. Pentru argeșeni a înscris Simon Măzărache (27).

Antonio Sefer: „Trebuia să apară și jocul acesta. Am trecut printr-o perioadă foarte grea”

Cel mai bun meci făcut de Antonio Sefer (19 ani) în acest sezon a coincis și cu cea mai clară victorie obținută de Rapid în acest sezon.

„Este unul dintre cele mai bune jocuri ale noastre făcute. Trebuia să apară și jocul acesta. Muncim foarte mult la antrenament, ne dăruim și vreau să le mulțumesc tuturor suporterilor, familiei, că am fost alături de mine. Am trecut printr-o perioadă foarte grea, n-am câștigat de patru etape și suntem foarte fericiți pentru această victorie. Chiar nu știu de ce avem aceste oscilații. Noi vrem să obținem toate cele trei puncte la fiecare meci. Este foarte greu, mai ales când jucăm acasă, pentru că terenul este foarte greu. Toate echipele se mobilizează cu noi, își dau viața și vor să câștige. Eu îmi propun să ajut cât mai mult echipa, să fac cât mai multe jocuri foarte bune și să ne atingem obiectivul”, a spus Antonio Sefer la finalul jocului de la Mioveni, la microfonul DigiSport.

Pentru Sefer, acesta a fost al treilea gol marcat în acest sezon pentru Rapid, după ce a mai înscris cu Viitorul Pandurii (1-2) și SCM Gloria Buzău (3-2). 13 meciuri are jucate în Liga 2.

Petre Goge: „Atunci când jucăm pe un teren bun, facem jocuri foarte bune”

Cel mai frumos gol al partidei i-a aparținut însă lui Petre Goge (28 de ani), care a finalizat cu călcâiul din fața careului mic, pe lângă portar, după ce Sefer a avut o incursiune pe dreapta și a centrat. Jucătorul de bandă stângă a pus această victorie și pe seama calității bune a terenului, una de care nu dispun în Regie. Goge a fost de părere că Rapid a făcut cu CS Mioveni cel mai bun meci de la reînființare.

„Se vede că am jucat un fotbal bun, că am jucat pe un teren bun, pentru că la București ne lipsește acest lucru. Sper să rezolve problema asta cât mai repede, pentru că atunci când jucăm pe un teren bun, facem jocuri foarte bune. Așa a fost și la Pitești, și acum. Cred că am făcut cel mai bun meci al nostru de când s-a înființat noul Rapid și sper ca asta să fie revenirea noastră și să nu ne mai oprească nimic, pentru că avem o echipă foarte bună și trebuie să fim pe primele locuri.

Golul marcat cred că este cel mai frumos din cariera mea, mai ales că este înscris la o echipă atât de iubită și atât de frumoasă. Noi așa am făcut tactica, să urcăm cu fundașii de bandă și se pare că a fost o tactică foarte bună și, zic eu, că acolo s-a jucat meciul de astăzi. Avem destui jucători noi, mulți străini, care încă nu s-au obișnuit cu spiritul Rapidului, dar, ușor – ușor, după 15-16 etape, o să vedeți că o să arătăm mult mai bine”, a declarat și Petre Goge la microfonul DigiSport.

Lui Goge îi priește să joace în județul Argeș, deoarece celălalt gol marcat pentru Rapid în acest sezon a fost la Pitești, cu Campionii FC Argeș (2-0). Petre Goge are 8 prezențe pentru giuleșteni în acest sezon, dintre care în doar două meciuri a început ca titular.

Brighton Labeau: „A fost o atmosferă superbă și mă bucur enorm să joc aici”

Ultima reușită a Rapidului la Mioveni i-a aparținut lui Brighton Labeau (23 de ani). Atacantul francez e la prima reușită pentru giuleșteni în 13 meciuri bifate în acest sezon.

„Sunt foarte fericit că am înscris primul gol și că am câștigat un meci important. A fost o atmosferă superbă și mă bucur enorm să joc aici, în fața unor asemenea suporteri”, a declarat Labeau.

Pentru Rapid, ocupanta locului 6 în Liga 2, dar care are și două restanțe, urmează meciul cu „lanterna roșie” Pandurii Târgu Jiu, din etapa a 18-a, programat sâmbătă, de la ora 12:00, în Regie.

Articol scris de Marius ANGHEL
Foto: FC Rapid 1923

Marius ANGHEL 14 Nov. 2019, 19:27 Campionat
Pe aceeași temă