Jucătorii Rapidului nu concep încă o schimbare a lui Mihai Iosif. Antonio Sefer: ”Pentru mine e ca un tată. A format o familie frumoasă, familia Rapid.” Opinia mijlocașului despre lupta din play-off

Andrei PASCU 30 Mar. 2021, 17:51 Liga 2
Jucătorii Rapidului nu concep încă o schimbare a lui Mihai Iosif. Antonio Sefer: ”Pentru mine e ca un tată. A format o familie frumoasă, familia Rapid.” Opinia mijlocașului despre lupta din play-off

În urmă cu o săptămână, la Rapid gândurile promovării erau destul de pesimiste, pentru că și play-off-ul părea departe. Acum, totul s-a schimbat, iar încrederea e la cote maxime. Toate aspectele ”negre” de acum șapte zile s-au evaporat.

La Rapid domnesc încrederea și discursurile curajoase. Antonio Sefer a declarat că performanța calificării în play-off-ul Ligii 2 i se datorează lui Mihai Iosif, deși el a condus doar ultimele două etape din sezonul regular, după despărțirea de Nicolae Grigore.

Antonio Sefer, despre Mihai Iosif: ”Pentru mine este un tată care își învață copilul tot ce este mai bun” 

Mijlocașul de 20 de ani a avut cuvinte de laudă pentru ”principalul” Rapidului, pe care îl consideră ca un tată. Fotbalistul a afirmat că Iosif a unit vestiarul.

”Cred că cel mai bun lucru este ca Mihai Iosif să rămână antrenor principal. Este un rapidist care a suferit și suferă pentru Rapid. Când a fost nevoie de dânsul, el a fost aici pentru Rapid și a avut rezultate foarte bune. Mister ne-a unit foarte mult, a făcut o mare familie, cu toții îl iubim. Pentru mine este un tată care își învață copilul tot ce este mai bun. Țin să-i mulțumesc pe această cale pentru încrederea acordată”, a spus Sefer pentru DigiSport.

Antonio Sefer a analizat lupta la promovare 

Antonio Sefer a vorbit și despre lupta la promovare. Este încrezător că obiectivul este realizabil chiar dacă, obiectiv vorbind, au fost alte echipe mult mai solide și care au avut un parcurs mult mai constant decât giuleștenii până acum.

Sefer promite o schimbare a imaginii jocului Rapidului, astfel încât să se claseze pe locurile direct promovabile sau pe pozițiile care duc în baraj, iar apoi să câștige ”dubla” cu formația din Liga 1.

”Va fi un play-off pe viață și pe moarte, vom avea zece finale. Trebuie să le luăm pe rând și să avem încredere în noi. Diferența se va face la unitatea grupului, iar pe noi ne ajută foarte mult lucrul acesta pentru că Mihai Iosif a format o familie frumoasă aici, familia Rapid. Pentru mine o promovare cu Rapid ar însemna cea mai mare bucurie, o împlinire sufletească! Pentru acest lucru am venit aici, de asta mă antrenez, ca să joc cu Rapid în Liga 1.

 Vreau să le mulțumesc suporterilor pentru că au fost lângă noi duminică și ne-au împins spre victorie. Îmi doresc să-i fac fericiți la finalul acestui play-off”, a mai declarat Antonio Sefer.

Rapid începe play-off-ul în deplasare, cu FK Csikszereda 

Rapid va lua startul în play-off-ul Ligii 2 de pe poziția a 4-a, cu 33 de puncte. Peste ea se clasează U Craiova 1948 SA (35 de puncte), Dunărea Călărași (34 de puncte) și CS Mioveni (33 de puncte). Sub ea se situează FK Csikszereda (32 de puncte) și ASU Poli (32 de puncte).

Rapid va juca în prima etapă a grupei de promovare contra celor de la FK Csikszereda, în deplasare.

Foto: George Filip (Sport Pictures) și FC Rapid 1923

https://liga2.prosport.ro/seria-1/video-ionut-voicu-si-a-anuntat-retragerea-de-la-rapid-ultimul-meci-pe-care-vrea-sa-l-dispute-capitanul-echipei-giulestene-si-ce-nu-isi-doreste-sa-faca-apoi-desi-i-s-a-propus-pentru-mine-19176723

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fc-u-craiova-dunarea-calarasi-cs-mioveni-rapid-fk-csikszereda-si-asu-poli-isi-afla-astazi-programul-din-play-off-ul-ligii-2-tragerea-la-sorti-are-loc-la-ora-1100-19176565

https://liga2.prosport.ro/seria-1/suporterii-rapidului-au-facut-spectacol-in-afara-stadionului-metaloglobus-in-timpul-si-dupa-jocul-in-urma-caruia-giulestenii-au-obtinut-calificarea-in-play-off-ul-ligii-2-foto-si-video-19176534

 

 

Andrei PASCU 30 Mar. 2021, 17:51 Liga 2
Pe aceeași temă