Reacția la remarca rasistă a lui Băican îl costă pe Issa absența cu Chindia

Marius ANGHEL 20 Oct. 2015, 13:35 Campionat
Reacția la remarca rasistă a lui Băican îl costă pe Issa absența cu Chindia

Cu cinci minute înaintea de finalul confruntării dintre Șoimii Pâncota și Olimpia Satu Mare, de sâmbăta trecută, încheiat cu victoria oaspeților, scor 0-1, s-a petrecut unul dintre episoadele nedemne de fotbalul românesc.

După o lovitură liberă executată de Danci, Alin Mihai și portarul oaspeților s-au ciocnit în aer și s-a dictat fault în atac. Băican a avut o reacție nervoasă, iar Issa a venit să îl calmeze, însă și-a luat-o și el. Portarul celor din Satu Mare i-a adresat o insultă rasistă, iar căpitanul echipei din Pâncota s-a îndreptat spre el destul de nervos. Băican a încercat să îl lovească cu capul în gură, Issa l-a împins, cei doi fiind despărțiți cu greu de colegi și arbitru.

Goalkeeperul oaspeților a fost eliminat, iar mijlocașul la închidere a fost avertizat cu cartonaș galben. Fiind al patrulea încasat în acest sezon, Issa va lipsi în deplasarea de la Târgoviște, de sâmbătă.

Din aceleași motive, Șoimii Pâncota nu se va putea baza în deplasarea de la Chindia nici pe juniorul Daniel Dan, la rând pentru titularizarea pe banda dreaptă a defensivei fiind din nou Doda.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 20 Oct. 2015, 13:35 Campionat
Pe aceeași temă