Răuță: „Tot timpul am crezut în victorie cu Buftea”

Marius ANGHEL 10 May. 2013, 15:49 Campionat
Răuță:**

Farul a revenit miraculos în meciul de la Clinceni, contra ACS Buftea, reușind să câștige cu 2-1 după ce a fost condusă până în minutul 86. Sorin Chițu a reușit dubla și a redat șansa echipei constănțene să spere la salvarea de la retrogradare.

La rece, antrenorul „marinarilor”, Ion Răuță, declară că pe tot parcursul meciului din etapa a 25-a a crezut în revenire. Acesta consideră că meciul cu Chindia este decisiv pentru viitorul echipei în Liga a II-a, târgoviștenii fiind o altă formație pe care Farul trebuie să o învingă pentru a se salva de la retrogradare.

„A fost un meci extraordinar de greu pentru ca echipa din Buftea beneficiază de un grup de jucători cu mare experiență, ca frații Karamyan, Pătrașcu sau Vițelaru si un alt grup de jucatori foarte tineri. Veneam după un meci câștigat acasă, dar știam că mai avem multe de pus la punct. Am început timorat meciul, le-am făcut cadou golul și imediat au mai avut o ocazie foarte mare, din fericire George Curcă a reușit să pastreze rezultatul. După minutul 30 am reușit să dominăm meciul și să întoarcem rezultatul. Tot timpul am crezut în victorie cu Buftea. Din punctul meu de vedere meciul cu Chindia este cel mai greu, dacă vom câștiga, vom avea cel puțin 50% șanse de salvare”, a declarat, citat de fcfarul.ro, antrenorul Ion Răuță.

Marius ANGHEL 10 May. 2013, 15:49 Campionat
Pe aceeași temă