Răuță: „Puteam pleca chiar cu toate punctele, ar fi fost însă un rezultat nemeritat”

Marius ANGHEL 19 May. 2013, 10:00 Campionat
Răuță:**

Farul Constanța continuă parcursul excelent, iar „vinovatul” principal pentru ascensiunea marinarilor este Ion Răuță. Antrenorul dobrogenilor s-a arătat mulțumit pentru punctul smuls Unirii Slobozia.

„Unirea a rămas echipa pe care o știam: un grup de jucători care evoluează de mult împreună și care au un joc pe faza de construcție foarte bine elaborat. Astăzi însă noi am avut un portar în zi de grație și am reușit să plecăm cu un punct. Puteam pleca chiar cu toate 3 punctele dacă în final Stoianof ar fi gândit altfel și l-ar fi angajat pe Sergiu Popescu, care era singur, în poziție centrală, cu poarta goală. Ar fi fost însă un rezultat nemeritat pentru că, cel puțin în prima rerpriză, Slobozia ne-a dominat, dar, din păcate, pentru ei nu au fost lucizi în faza de finalizare.

Noi am acuzat după cele 3 victorii, o anumită stare de oboseală, în jocul nostru punându-și amprenta numeroasele absențe generate de accidentări și suspendări. Încă avem mari emoții în privința evitării retrogradării pentru că ne mai așteaptă încă 2 meciuri extrem de grele cu Brăila și Săgeata. Sâmbăta viitoare trebuie să mergem la victorie pentru a fi aproape siguri de salvare deoarece nici atunci nu cred ca se pot limpezi complet apele.”

Răuță a fost în urmă cu 3 ani antrenorul Unirii Slobozia și, la invitația reporterului, a spus câteva cuvinte despre reîntâlnirea cu foștii săi elevi: „Am reușit să creez aici la Slobozia un grup de jucători de mare caracter. De oamenii de valoare te atașezi foarte mult, iar reîntâlnirea cu ei nu poate decât să-ți stârnească mari emoții. Dacă aș mai reveni la Slobozia? În viața mea sunt 3 echipe de care sunt atașat sufletește și pe care mi-aș dori oricând sa le antrenez: Farul, Slobozia și Călărașiul.”

Articol și foto de Daniel Gheorghe

Marius ANGHEL 19 May. 2013, 10:00 Campionat
Pe aceeași temă