Răuță: „Pauza forțată de trei săptămâni ne-a scos puțin din ritm”

Marius ANGHEL 04 Nov. 2013, 15:44 Campionat

„Marinarii” au trecut cu bine peste partida de pe teren propriu, de sâmbătă, golul victoriei venind însă târziu, în minutul 80. Ca în alte două partide, atacantul Cristian Silvășan a fost „de aur” pentru constănțeni, golul său aducându-le încă trei puncte „marinarilor”. Vârful de 31 de ani a ajuns la cota trei în campionat, iar toate reușitele sale au fost decisive, stabilind victoria. În plus, la fel ca în succesul cu CSMS Iași, și acum Silvășan a marcat, deși se confrunta de mai multe minute cu probleme medicale.

„Am obținut o victorie foarte importantă. Știam că vom avea meci greu, întrucât Rapid CFR a jucat până acum mai bine afară decât acasă. Apoi, pauza forțată de trei săptămâni ne-a scos puțin din ritm, astfel că n-am mai avut o construcție și o posesie foarte bune, ca la alte meciuri. Însă băieții au depus un efort extraordinar și au reușit să se impună. Am început să ne detașăm și de restul plutonului. Este un lucru bun, pentru că rămânem aproape de Buzău și de Slobozia, cu care se pare că ne vom bate pentru două locuri în play-off. Sigur, campionatul e lung, se poate întâmpla să se încurce și echipele din față, însă, la acest moment, eu așa văd lucrurile. Sperăm să ne refacem cât mai repede jucătorii, pentru a câștiga și partida următoare, de la Galați” a declarat Ion Răuță.

„Prima repriză a fost echilibrată. Pe final, am luat gol după o fază fixă, pe o lipsă de marcaj, și așa s-a scris istoria meciului. Oricum, Farul a meritat victoria”, a spus și Bogdan Tudoreanu, omologul lui Răuță de pe banca sucevenilor.

 

„La Mulți Ani!” pentru Bănică Oprea

În startul meciului, fanii Farului au afișat în peluză un banner cu mesajul „La Mulți Ani, Oprea Bănică!”, la adresa fostului atacant și antrenor secund farist, actualmente tehnicianul lui Callatis 2012 Mangalia, care, sâmbătă, a împlinit 46 de ani.

 

Sursa: Ziua de Constanța

Marius ANGHEL 04 Nov. 2013, 15:44 Campionat
Pe aceeași temă