Rapidul e lider! S-au dat prime pentru succesele din campionat!

Mihai Andries 05 Oct. 2013, 23:00 Campionat
Rapidul e lider!** S-au dat prime pentru succesele din campionat!

Rapidul a câștigat azi cu FC Clinceni, scor 1-0, prin golul lui Ciolacu și giuleștenii primesc prima veste bună după mult timp. Jucătorii au văzut primii bani pentru victoriile din campionat. Prima totală asigurată jucătorilor este de 12 mii de euro, din care Viorel Moldovan a plătit 10 mii. Restul banilor au fost asigurați de un om de afaceri, fan al Rapidului, care a preferat să își păstreze anonimatul.

Banii primiți după victoria cu FC Clinceni sunt primii văzuți de giuleșteni în campionat, ei fiind răsplătiți zilele trecute și pentru victoria din Cupă, cu Ceahlăul, dar atunci au primit doar 4 mii de euro din partea conducerii clubului.

Viorel Moldovan: „Trebuie să fie și ei recompensați! Încerc să mă zbat pentru ei”

„Au bonus. Am încercat să fac tot posibilul pentru a găsi niște resurse, le-am găsit. Sunt din partea mea și a unui rapidist înfocat care a venit în vestiar și le-a spus băieților că vor avea un bonus pentru victorie. Băieții merită, încerc să mă zbat pentru ei când îi văd că vor și au determinare, implicare. Trebuie să fie și ei recompensați. Așteptăm ceva și din partea conducerii, ne-a promis un bonus pentru meciul cu Clinceni și pentru meciul cu Iași. Important e că primesc ceva”, a spus Moldovan după meci.

Antrenorul a vorbit si despre meci: „Sunt puncte foarte importante”

„Sunt puncte importante, în fața unei echipe care propune un fotbal de calitate. Nu am nicio preferință în privința echipei din Cupa României. Vrem să jucăm în Giulești și sper să ne putem impune în fața oricărui adversar.” a spus Moldovan la Digi Sport.

RAPID BUCUREȘTI – FC CLINCENI 1-0 Ciolacu (59)

Rapid: Drăghia – I. Voicu, Tânc, D. Lung, N. Vasile – A. Iacob (Selagea ”39) – Martin (Al. Coman ”63), Al. Ioniță II, Pancu (cpt.) (Obed ”83), Doman – Ciolacu
Antrenor: Viorel Moldovan

Clinceni: Stamatin – Al. David, Straton, A. Nițu (cpt), Art. Karamyan – Pătrașcu – Mbella (Margină ”66), Pușkaș (D. Popa ”63), Arman Karamyan – Konyeha (I. Roșu ”78), Pălimaru
Antrenor: Valentin Bădoi
 

 

Foto de Octav GANEA

Mihai Andries 05 Oct. 2013, 23:00 Campionat
Pe aceeași temă