Rapidistul Cerlincă, chemat sub tricolor pentru dubla cu Irlanda

Mihai Andries 26 Feb. 2014, 20:00 Campionat
Rapidistul Cerlincă,** chemat sub tricolor pentru dubla cu Irlanda

Suceveanul Andrei Cerlincă a confirmat așteptările selecționerului Ștefan Iovan săptămâna trecută, cu prilejul amicalului împotriva Italiei, de la București, astfel că a fost convocat și pentru următoarea acțiune a lotului național Under 19 al României.

Astfel, mijlocașul Rapidului va face parte din delegația tricolorilor care se va deplasa săptămâna viitoare în Irlanda, pentru a susține două meciuri test în compania reprezentativei similare a țării gazdă. Andrei va rămâne în București după meciul de campionat, de sâmbătă, dintre ACS Berceni și Rapid Suceava, urmând ca a doua zi să se prezinte la reunirea lotului național, la Hotelul Irisa. Deplasarea în Irlanda este programată pentru ziua de luni, 3 martie, iar cele două jocuri amicale vor avea loc pe 4 și pe 6 martie. Revenirea în țară se va produce pe data de 7 martie, cu doar o zi înainte de importantul meci pe care Rapid îl va susține pe teren propriu, împotriva Gloriei Buzău, în cadrul etapei a XVIII-a a Ligii a II-a.

„Merg la echipa națională hotărât să dau totul și să demonstrez că merit să fiu chemat la lot în continuare. Concurența este acerbă, sunt mulți jucători buni, dar sunt decis să lupt cu toate forțele pentru a-mi câștiga locul în echipă”, a declarat fotbalistul în vârstă de 18 ani.

Din lotul echipei naționale Under 19 a României mai fac parte fotbaliști precum Dorin Rotariu (Dinamo București), George Pușcaș (Inter Milano), Cristian Bărbuț (Poli Timișoara), Alexandru Târnovan (Steaua București), Ionuț Mitriță (Viitorul Constanța), dar și Doru Popadiuc, un alt produs al fotbalului sucevean, care evoluează în prezent pentru gruparea de prima ligă Ceahlăul Piatra Neamț.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU

 

Mihai Andries 26 Feb. 2014, 20:00 Campionat
Pe aceeași temă