Rapidiștii fac haz de necaz: „Stăm bine, chiar sunt plătite trei salarii în avans”

Mihai Andries 06 Dec. 2013, 17:30 Campionat
Rapidiștii fac haz de necaz:**

Jucătorii rapidiști s-au săturat de promisiunile conducerii clubului privind restanțele salariale, dar în același timp glumesc pe seama situației lor și afirmă că stau foarte bine din punct de vedere financiar și că intră în vacanța de iarnă cu trei luni plătite în avans.

„Stăm bine, chiar sunt plătite trei salarii în avans. Glumesc, sunt mai multe luni, dar în urmă. Însă nu contează câte luni sunt neplătite, noi așteptăm un semn că se gândeasc și ei la noi. Un semn de respect față de ce am făcut în acest tur. Să întoarcă și ei fața spre noi. Nu avem pretenții exagerate, să avem salariile la zi, dar măcar să fie ceva acolo”, a declarat, vineri, atacantul Andrei Ciolacu..

El a adăugat că își dorește să rămână la Rapid, însă dacă situația se înrăutățește va fi obligat să își găsească o altă echipă.

„Eu sper să se redreseze situația la club, mai mult mă preocupă situația asta decât să plec de la Rapid. Dacă însă nu se va redresa, atunci cred că toți ne vom gândi la ceva bun pentru viitorul nostru. Suntem tineri și dacă la Rapid nu se poate și situația se înrăutățește vă dați seama că va trebui să ne reorientăm. Însă noi nu am pleca la o rivală, vrem să jucăm la Rapid în condiții cât mai bune”, a spus Ciolacu.

Mijlocașul Mădălin Martin susține că jucătorii nu pot trăi doar cu promisiunile noii conduceri. „Noi plecăm în vacanță cu buzunarele pline. Avem salariile plătite la zi. Glumesc, bineînțeles că vrem să primim și noi ceva bani înaintea sărbătorilor. Sper ca noii patroni să facă ceva în legătură cu asta. Avem o grămadă promisiuni, dar degeaba. Nu putem să stăm cu promisiunile”, a afirmat mijlocașul.

El a explicat că nici colindarea acționarilor FC Rapid nu este o idee prea bună. „Dacă ne-am duce la han la domnul Cristescu să îl colindăm cred că ne-ar da niște portocale sau niște mici”, a glumit Martin.

Fundașul Nicolae Vasile speră în continuare că actualii conducători vor achita măcar o parte din restanțe. „Lăsând gluma la o parte, sunt promisiuni din partea conducerii că vom primi o parte din bani. Dacă nu, ce putem să facem, lăsăm capul jos, muncim în continuare și sperăm ca în viitorul apropiat să primim ceva”, a precizat jucătorul rapidist.

Gruparea FC Rapid, aflată în insolvență din 3 decembrie 2012, se confruntă cu mari probleme financiare, jucătorii și angajații fiind neplătiți de mai multe luni.

Articol scris de Marius ȚONE (Mediafax)
Foto: Bogdan IORDACHE

Mihai Andries 06 Dec. 2013, 17:30 Campionat
Pe aceeași temă