„Puteam să-i ardem.” Marius Baciu crede că Argeșul s-a văzut dinainte câștigătoare cu Daco Getica: „Am avut ocazii mai multe, dar cu Piteștiul te mulțumești și cu egal”

Marius ANGHEL 14 Oct. 2018, 19:28 Campionat

La finalul partidei de sâmbătă de la Pitești, dintre FC Argeș și Daco Getica, terminată la egalitate, scor 1-1, Marius Baciu s-a declarat mulțumit cu punctul luat. Antrenorul bucureștenilor consideră că acest rezultat nu este întâmplător, având în vedere forma sportivă a echipei sale, care de patru meciuri n-a pierdut.

„De la meci la meci arătăm tot mai bine. Și astăzi, din punctul meu de vedere, trebuia să câștigăm, dacă aveam mai mult curaj la finalizare și dacă nu făceam greșelile pe care le-am făcut. Am început ca o echipă mare până am luat golul. Din punct de vedere tactic, am stat foarte bine, dar greșeala lui Vladi (n.r. – fundașul Vladimir Georgescu) a dus la deschiderea scorului. E tânăr… Per ansamblu, el și ceilați tineri care sunt în componența echipei noastre, au arătat destul de bine. De la meci la meci îmi place cum răspund la antrenament. Le-am spus că nu au realizat absolut nimic, nici în ultimul meci cu Bacăul, nici în cel de la Cluj, dacă astăzi nu obținem o victorie. Noi am venit să câștigăm. Știam că întâlnim o echipă bună, dar am încredere în lotul nostru și în academia noastră. Am jucat cu mulți jucători crescuți în curtea noastră. Avem copii care promit în fotbalul românesc”, a spus, la finalul jocului, Baciu.

Antrenorul Daco Geticăi crede că jucătorii săi au avut mai multe ocazii decât cei ai Argeșului și puteau chiar câștiga, însă se mulțumește și cu un egal.

„Piteștiul îmi place foarte mult. Oamenii de aici merită fotbal în prima divizie. Nu neg că FC Argeș este o echipă bună. Cred că un pic s-au văzut câștigători. Noi suntem mai muncitori, dar puteam să-i ardem. Per total, cred că am avut ocazii mai multe decât ei. Cu Piteștiul te mulțumești și cu egal. Îmi era frică că după presiunea pe care a pus-o publicul se putea întâmpla orice. O minge în careu, un penalty și se putea termina totul. Noi ne-am atins obiectivul, deși ne doream foarte mult să câștigăm. O să încurcăm multă lume care vrea să promoveze”, a mai declarat Baciu.

După 12 etape, Daco Getica are 15 puncte și se află pe locul 12. Duminică, de la ora 14:00, o va întâlni pe teren propriu pe Petrolul.

Articol scris de Marius DUINEA
 

Marius ANGHEL 14 Oct. 2018, 19:28 Campionat
Pe aceeași temă