Prunea: „Tărlungeniul nu va ceda foarte multe puncte pe propriul teren”

Marius ANGHEL 08 Sep. 2013, 15:37 Campionat
Prunea:**

Lipsa de concentrare din finalul meciului de la Tărlungeni a fost taxată și de președintele executiv Florin Prunea, care este de părere că gazdele nu vor ceda foarte multe puncte pe teren propriu în acest sezon.

„Important este că am luat cele trei puncte, pe terenul unei echipe bune, ambițioase, care nu va ceda foarte multe puncte pe propriul teren după cum a jucat astăzi (n.r. sâmbătă). Totuși, când ai 3-0 nu ai voie să ratezi finalul de meci de maniera asta și să ai emoții. Sper ca echipa să-și intre în ritm cu trecerea etapelor. Există calitate, dar nu ai voie să trăiești astfel finalul de meci”.

Onofraș: „Va fi un campionat lung, de uzură, de luptă, așa cum a fost și acest meci”

Marius Onofraș, mijlocașul care a impulsionat jocul Iașiului după ce a intrat în teren în repriza a doua, a declarat: „A fost un meci greu, cu o echipă omogenă, iar victoria noastră e meritată. Păcat că s-a trăit mai intens finalul, dar e bine că ne-am adjudecat cele trei puncte. Va fi un campionat lung, de uzură, de luptă, așa cum a fost și acest meci. Mă bucur că am reușit să-mi ajut echipa și sper să o fac și în continuare atunci când voi fi folosit”.

Țigănașu: „Toate echipele vor dori să demonstreze în fața noastră că au valoare”

Autorul primului gol al ieșenilor în acest sezon, Alex Țigănașu, crede că toate echipele vor juca cu ambiție contra Iașiului. „Nu mă așteptam să înscriu eu chiar primul gol al campionatului, dar mă bucur că am reușit acest lucru și că echipa a câștigat acest meci în deplasare. Sper să nu se mai întâmple să trăim cu emoții finalurile de meci, dar va fi greu în continuare, pentru că toate echipele vor dori să demonstreze în fața noastră că au valoare”, a spus Țigănașu.

Articol scris de Narcis POHOAȚĂ‚

Marius ANGHEL 08 Sep. 2013, 15:37 Campionat
Pe aceeași temă