Prunea: „Eu dialoghez cu antrenorul față în față, nu în presă”

Mihai Andries 09 Oct. 2013, 16:16 Campionat
Prunea:**

Președintele ieșenilor a evitat să comenteze subiectul demiterii lui Enache, spunând că dialoghează cu el față în față, nu prin intermediul presei.

„Așa cum am spus în ultimele zile, antrenorul echipei este Costel Enache. Eu rămân consecvent și spun același lucru. Nu comentez despre întâlnirea mea cu antrenorul. Eu dacă am ceva să-i spun antrenorului, îi spun în față, nu în presă. Dialoghez față în față cu el. Relația mea cu antrenorul va fi ca și până acum, eu îi voi asigura toate condițiile și liniștea necesare. În continuare îl susțin 300 la sută pe antrenor”, a declarat Florin Prunea.

Cei doi oficiali ai CSMS s-au referit și la subiectul pariurilor, după ce primarul Gheorghe Nichita a declarat că ar fi jucători care se ocupă cu astfel de practici. „Dacă sunt dovezi în acest sens, vom tăia în carne vie”, a spus Prunea, acesta fiind completat de Enache: „Lumea pariurilor are o implicare mai mare decât ne-am dori. Eu unul nu pot să acuz vreun jucător dacă nu am dovezi”.

Foarte probabil ședința Comitetului Director va avea loc joi, oficialii din Copou urmând să ia o decizie privind viitorul băncii tehnice.

Articol scris de Narcis POHOAȚĂ‚

Mihai Andries 09 Oct. 2013, 16:16 Campionat
Pe aceeași temă