Prunea, despre problema licenței: „Sunt echipe care păcălesc fotbalul”

Mihai Andries 02 May. 2014, 18:20 Campionat
Prunea, despre problema licenței:**

După ce CSMS Iași a învins FC Clinceni cu 3-0 în etapa a treia din play-off, președintele echipei, Florin Prunea, și-a făcut puțin timp și a abordat alte câteva teme care nu au legătură cu fotbaliștii și evoluția lor.

Fostul portar al naționalei a comentat situația echipelor care nu au primit licența, dar și pe a celor care nu au drept de promovare. „Noi am învățat, am mai trecut prin așa ceva. Acum sunt echipe care păcălesc fotbalul, mă refer aici la partea financiară. Joacă fără niciun fel de problemă și nu mi se pare deloc în regulă. Slobozia și Berceniul nu fac niciun joc, sunt două echipe demne de tot respectul. Noi am câștigat etapa trecută cu Slobozia în ultima fază. Oamenii de acolo au fost corecți de la început și au spus: noi nu putem să promovăm, dar competiția o respectăm”, a declarat Prunea.  

Președintele celor de la CSMS Iași, Florin Prunea, a încercat să lămurească și problemele întâmpinate în momentul în care o echipă nu primește licența. Fostul internațional a apelat la ROAF. „În privința locurilor care rămân vacante, lucrurile sunt destul de clare. Este statutul Federației Române de Fotbal care stiuplează foarte clar acest lucru: dacă o echipă din Liga I nu primește licența, urmează următoarea cea mai bine clasată și dacă o echipă din Liga a II-a nu primește licența, următoarea clasată posesoare de licență poate să promoveze. Aici nu mai este loc de interpretare. Punct”, a tranșat Florin Prunea. 

Conducătorul echipei moldave a fost mulțumit de ritmul impus de jucătorii săi. Acesta a mai spus că până la promovare mai este drum lung: „Lupta pentru promovare este departe de a fi încheiată. Ne așteaptă un meci greu miercuri, în care va trebui să câștigăm cele trei puncte. Evoluția băieților a dus la acest rezultat. Cu puțină atenție, scorul putea fi mult mai mare. Important este că menținem ritmul”.

Articol scris de Mădălin RĂ‚DUCU
Foto: Alexandru HOJDA
 

Mihai Andries 02 May. 2014, 18:20 Campionat
Pe aceeași temă