Prunea: „De acum încolo suntem la mâna noastră”

06 May. 2012, 16:54 Campionat
Prunea:** „De acum încolo suntem la mâna noastră

Președintele executiv al lui CSMS Iași, Florin Prunea, a declarat că echipa pe care o conduce a făcut un pas important în lupta pentru promovare în această etapă în care a egalat la puncte fostul lider Delta Tulcea și consideră că elevii lui Ionuț Popa au promovarea în propriile mâini.

„Am obținut o victorie importantă la Giurgiu, care coroborată cu succesul Dunării Galați astăzi ne-a sporit șansele la promovare. Suntem la egalitate de puncte cu Delta Tulcea, astfel că începând de astăzi suntem la mâna noastră, întrucât la rezultatele directe stăm mai bine decât Tulcea”, a delarat Florin Prunea, care a urmărit meciul de la Galați din tribune, alături de secundul lui Ionuț Popa, Gică Mihali. „Am fost la meciul de la Galați împreună cu Gică Mihali și am urmărit echipa gazdă, pentru că în ultima deplasare avem meci la Galați. Mă bucură victoria Dunării, dar ce pot să spun este că și noi vom avea un meci infernal aici. Nu am ce mesaj să le transmit celor de aici, dar mă așteptam ca Dunărea să-și joace șansele corect, pentru că știu ce se întâmplă la Galați, sunt oameni de calitate aici.”, a adăugat Prunea.

Lupta întregului oraș

Șeful executivului din Copou a făcut un apel la publicul ieșean să vină la stadion în următoarele meciuri pentru a ajuta echipa ieșeană să promoveze. „Acum gândul nu îmi stă decât la meciul cu Botoșaniul, din etapa viitoare, care va fi foarte greu pentru noi. Suntem la mâna noastră și dacă ne luăm punctele, promovăm. Fac un apel la publicul ieșean să vină la stadion și să susțină echipa. Nu este lupta lui Prunea, a lui Popa, a lui Gado sau a lui Onofraș. Este lupta întregului oraș, este lupta Iașului și acum trebuie să formăm familia Iașului”, a spus președintele ieșenilor.

Articol scris de Narcis Pohoață
Foto: Eduard Blaga

06 May. 2012, 16:54 Campionat
Pe aceeași temă