Prunea a demisionat: „Promovarea nu se joacă pe teren, ci în birouri”

21 Apr. 2012, 13:43 Campionat
Prunea a demisionat:**

Președintele executiv al formației ieșene CSMS, Florin Prunea, și-a anunțat demisia din funcție imediat după meciul câștigat de echipa sa cu 1-0 în fața grupării FCM Bacău. Fostul internațional a luat această decizie invocând faptul că promovarea nu se joacă pe teren, ci în birouri.

„Îmi depun demisia din funcția de președinte executiv, pentru că promovarea nu se joacă pe teren, ci în birouri. Este inadmisibil ca tatăl arbitrului de centru să lucreze la Delta Tulcea, echipa cu care ne batem noi pentru promovare. Mai mult, acesta a venit la meci cu mașina tatălui lui, cu număr de Tulcea. Nu se poate așa ceva, este prea mult. Am avut la acest meci doi arbitri din Constanța, iar noi etapa viitoare avem meci la Constanța. De la început de când am venit la Iași am simțit o adversitate împotriva echipei ieșene, de aceea mă retrag. Decât să sufere băieții, mai bine plec eu. Știți bine cu cine ne batem noi la promovare”, a declarat Prunea.

Acesta anticipează că echipa ieșeană va fi dezavantajată clar în etapa viitoare, la Constanța, pe terenul liderului. „Să vedeți ce va fi etapa viitoare, la Constanța. Vă spun de pe acum. E prea mult. Dar pe undeva e de înțeles, când domnul Crăciunescu este membru marcant al unui partid”, a adăugat Prunea.

Articol scris de Narcis Pohoață
Foto: Eduard Blaga

21 Apr. 2012, 13:43 Campionat
Pe aceeași temă