Probleme pentru Cheregi: „Întâlnim un adversar în criză de puncte, ca și noi”

Mihai Andries 30 Oct. 2014, 16:30 Campionat
Probleme pentru Cheregi:**

FC Bihor va disputa următorul joc din campionatul Ligii a II-a, sâmbătă, pe teren propriu, la Stadionul „Iuliu Bodola”, în compania echipei FC Caransebeș. Meciul, care va conta pentru etapa a XI-a, ultima a turului de campionat din Seria a II-a, va debuta, ca de obicei, de la ora 11.

Partida va opune două echipe vecine de clasament, FC Bihor situată pe poziția a XI-a, cu 4 puncte, și FC Caransebeș, de pe locul al X-lea, cu 6 puncte. Cu alte cuvinte, va fi derby-ul „suferinței”, urmând a se întâlni ultimele două clasate. FC Bihor își propune, astfel, să obțină prima victorie din noua ediție.

„Un meci important. Întâlnim un adversar în criză de puncte, ca și noi. Sperăm să putem realiza ceea ce ne dorim”,  a declarat antrenorul echipei FC Bihor, Călin Cheregi.

Tehnicianul orădean se confruntă cu două probleme de efectiv înaintea acestui meci, portarul Sălăjan și jucătorul de bandă stângă A. Achim nefiind încă refăcuți după problemele medicale. Cei doi au reluat antrenamentele ușoare, însă nu sunt complet refăcuți.

Sursa: FC Bihor

Mihai Andries 30 Oct. 2014, 16:30 Campionat
Pe aceeași temă