Probleme de lot la Otopeni

29 Sep. 2011, 18:34 Campionat

Derbyul ilfovean dintre CS Otopeni – FC Snagov le prinde pe gazde într-o conjunctură deloc fericită. Dacă în Cupa României lucrurile sunt roze după calificarea în optimile competiției, în schimb în campionat echipa nu se regăsește ocupând penultimul loc în serie cu doar 5 puncte. Și cum la omul sărac, nici boii nu trag, Tudorel Dumitru are mari probleme în a încropi un unsprezece de start pentru meciul de sâmbătă.

Motivele sunt simple: accidentări și suspendări. Din păcate, ambele liste s-au mărit după ultima rundă. Celpan cu două galbene și Ghindeanu cu roșu direct sunt suspendați, lor alăturându-se și juniorul Lucian Ion care a fost eliminat la republicani și nu poate fi folosit la seniori. Mai rău este că pe lista accidentaților se află jucători care pot juca pe benzi Serediuc și Ghiță, plus Dragomir și mijlocașul Neagoie.

În aceste condiții, Otopeniul nu are cu cine să joace pe flancuri în defensivă avându-l la dispoziție în acest sens doar pe Odoroabă. Așa că cel mai probabil, acesta va juca pe dreapta pentru ca Ursu să fie retras pe stângă, poziție pe care a mai jucat ocazional în sezoanele trecute. Un lucru este clar, banca de rezerve va cuprinde cel mai probabil ambii portari de rezervă, urmând ca pentru umplerea foii de arbitraj să se recurgă la juniori republicani.

Partida cu FC Snagov va începe la ora 11 și va fi transmisă live-text pe Liga2.ro.

Articol scris de Mihai ANDRIEȘ
Foto: Florin ALBOIU

29 Sep. 2011, 18:34 Campionat
Pe aceeași temă