Primul punct la echipa suporterilor. ASU Politehnica și Luceafărul Oradea au remizat după un joc foarte slab

Anda DELIU 20 Aug. 2018, 11:06 Campionat
Primul punct la echipa suporterilor. ASU Politehnica și Luceafărul Oradea au remizat după un joc foarte slab

ASU Politehnica și Luceafărul Oradea au închis etapa cu un 0-0 scos după un meci destul de slab, cu un ritm scăzut. Pentru alb-violeți, primul punct, dar destul de puțin după trei etape pentru echipa lui Cosmin Petruescu, care a întâlnit acum un adversar mai accesibil după primele runde cu Chindia și Energeticianul.

În prima repriză, jocul de fotbal a lăsat mult de dorit în ceea ce privește ocaziile sau spectacolul. În minutul 7, gazdele puteau însă profita. Prejmereanu a trimis o pasă neglijentă la portar, iar Bozian a interceptat în careu, dar a intrat în unghi mort și faza s-a stins. Luceafărul aproape că nu a contat, nici măcar prin Vasile Pop, care a tras mult peste poartă o lovitură liberă. Scutaru putea avea și el o șansă bună, găsit de o fază în pozișie bună în careu, dar a luftat aiurea.

Petruescu a făcut două schimbări la pauză

Vasile Pop a scăpat o singură dată spre poartă, dar a fost blocat de Murariu. Înainte de pauză, Mera era în poziție bună, lângă poartarul Moga, dar a fost blocat de goalkeeperul orădenilor. Astfel, la pauză s-a intrat cu 0-0, iar la pauză, antrenorul alb-violeților i-a schimbat pe Miholca și Vidrăsan cu Bănică și Nicolescu. În minutul 53, după un corner, balonul a ajuns la Mera, care a tras din șase metri, dar pe direcția lui Moga.

Repriza secundă a adus un joc la fel de slab

Primul șut sănătos al gazdelor a venit abia în minutul 64, când nou-intratul Bănică a tras bine din careu, dar balonul s-a dus pe lângă poartă. După acest șut însă, meciul a rămas la felde slab. Nici din lovitură liberă nu s-a putut naște pericol. Bănică a avut dou șanse de a marca în minutele 82 și 83. Prima dată a fost blocat de Moga, iar apoi, nu a nimerit spațiul porții.

Secundul lui ACS Poli a urmărit meciul de lângă ziariști

Bihorenii au fost urmăriți de secundul viitorului lor adversar, Emil Szolomajer. Culmea, aceasta a stat la masa presei, după ce la amicale a dat ziariștii afară din spatele porții, deranjat de prezența presei.

  • ASU Politehnica Timișoara: Murariu – Bilia, Scutaru, Mera, Cherecheș – Vidrăsan (min 46 Nicolescu), Ignea – Miholca (min 46 Bănică), Bozian, Schieb – Velici (min 84 Plămadă)
  • Luceafărul Oradea: Moga – Ludușan, Oroș, Opriș, Ban – Lukacs, Prejmereanu – Dulca (min 68 Mitrică), Codoban (min 88 Chiorean), Gunie – V. Pop

Luceafărul Oradea a ajuns la 2 puncte și etapa viitoareprimește vizita celor de la ACS Poli. ASU Politehnica are un singur puncte și duminica viitoare va juca tot pe teren propriu, cu U Cluj.


Articol scris de Anda Deliu

Anda DELIU 20 Aug. 2018, 11:06 Campionat
Pe aceeași temă