Dezvăluiri din vestiar! Cum a fost ridicat Marius Baciu de „mascați”: „Au venit cu mandatul”

Dezvăluiri din vestiar!** Cum a fost ridicat Marius Baciu de

Marius Baciu (44 de ani) a fost ridicat chiar după meciul jucat de Turris la București, cu Sportul Sangov (câștigat cu 3-2 de teleormăneni), însă nu din fața jucătorilor. Aceștia erau în vestiar, în timp ce antrenorul era în fața vestiarului, când „marcații” au venit după el.

„Au venit cu mandatul și i l-au prezentat. Era în fața vestiarului. Nu a intrat nimeni în vestiar”, a povestit pentru ProSport un martor la eveniment.

Cei aflați în jurul antrenorului nu au înțeles nici motivul pentru care Marius Baciu a fost ridicat, la finalul partidei Sportul Snagov – Turris Oltul.

În acest moment, motivul nu a fost comunicat oficial nici de către Parchetul de pe lângă Tribunalul București. „Nu am auzit să-i spună vreun motiv. Nu se știe deocamdată absolut nimic”, a spus martorul prezent la reținerea lui Marius Baciu.

Jucătorii s-au întors spre Turnu Măgurele fără să știe motivul pentru care le-a fost reținut antrenorul sau dacă li se va schimba încă o dată tehnicianul. Marius Baciu este al treilea antrenor pe care Turris Oltul l-a avut în acest sezon, după Erik Lincar (etapele 1-9) și Florin Bratu (etapele 10-13).

Simona Prescorniță, procuror și purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul București, a spus că ridicarea antrenorului Marius Baciu nu s-a făcut pentru un dosar care privește aranjarea meciurilor pentru pariuri: „A fost pus în aplicare un mandat de aducere pentru audiere pe adresa lui Marius Baciu. Tot ce pot să vă spun e că nu este în discuție un dosar pentru mafia pariurilor. Nu vă pot oferi nici detalii despre alte persoane publice”.

1-0 la Csikszereda, 3-3 acasă cu Ripensia și 3-2 la Snagovul Snagov sunt rezultatele obținute de formația din Turnu Măgurele cu Baciu antrenor.

Articol scris de Vlad MĂ‚CICĂ‚ȘAN

Pe aceeași temă