Premoniția lui Muzsnay s-a adeverit. Șoimilor li s-au retezat aripile la Tărlungeni. „Am făcut 2.000 de kilometri în patru zile, e foarte mult”

Marius ANGHEL 12 May. 2016, 09:35 Campionat
Premoniția lui Muzsnay s-a adeverit.** Șoimilor li s-au retezat aripile la Tărlungeni.

Zsolt Muzsnay, antrenorul divizionarei secunde din județul Arad a avut dreptate când avertiza înaintea disputei de miercuri după-amiază că va urma o partidă foarte dificilă. Practic, Șoimii nu au contat pe terenul din Tărlungeni, acolo unde au dat peste o echipă gazdă foarte montată și care a avut în Bogdan Minciună un jucător în mare formă, care a reușit un gol, dar și trei pase decisive pentru colegii săi!

Practic, disputa a început de la scorul de 1-0 pentru gazde, după ce Minciună a centrat din corner, iar Potecu a marcat cu o lovitură de cap ce l-a făcut spectator pe Cioară. Unirea Tărlungeni s-a distanțat pe tabelă în minutul 30, când în urma unui fault al portarului arădean asupra lui Petra, Bogdan Minciună a transformat superb – în vinclu – lovitura liberă dictată de la 18 metri. Acesta a fost și scorul pauzei, Pâncota nereușind să se apropie periculos de poarta gazdelor.

La 7 minute după reluarea Minciună a executat din nou foarte bine un corner, iar la reluare a fost de data aceasta Șerban, care a marcat nestingherit de la 12 metri. În minutul 54 a ieșit și Pâncota la joc, dar șutul lui Pirtea a nimerit doar transversala. Iar cu 10 minute înainte de final s-a stabilit scorul final de 4-0 după ce același Minciună a centrat din lovitură liberă de la 35 de metri, iar Vlăsceanu a marcat cu capul din 8 metri, de lângă Cioară.

Alin Mihai a avut ocazia golului de onoare, dar, scăpat singur cu portarul advers, a fost blocat de acesta, pentru ca Bucur de la gazde să nimerească bara cu un șut din 14 metri în final.

Astfel, Unirea Tărlungeni a obținut o victorie mai mult decât clară în fața Pâncotei, iar echipa arădeană a ajuns – din nou – pe loc de baraj pentru evitarea retrogradării.

„Nu prea mai știm cum să ne bucurăm la victorii”

Elevii lui Muzsnay au pierdut mai ales la capitolul faze fixe, toate golurile venind în urma unor cornere și lovituri liberă. În plus, Bogdan Minciună a fost omul meciului, reușind un gol și trei pase. La finalul confruntării, Daniel Bona a părut foarte mulțumit de rezultatul formației sale: „Vreau să felicit jucătorii după această rundă, au făcut un joc bun, am avut bară, alte ocazii, nu am luat gol și am marcat de patru ori. Dacă părăsim divizia a doua, măcar o facem cu fruntea sus. Au luat meciul în serios, așa cum le-am cerut mereu. Șansele sunt minime, dar încercăm la fiecare meci să punem probleme, la fel cum am făcut cu Satu Mare. Încercăm să adunăm puncte de la fiecare meci, avem stabilitate la echipă din toate punctele de vedere, spre deosebire de alte formații, iar în vară vom vedea ce se va întâmpla. Echipa este jucătorul meciului, am uitat să ne bucurăm de când nu am mai câștigat un joc”, a declarat antrenorul Tărlungeniului.

„Ce mai e de spus după un asemenea scor?”

De cealaltă parte, Zsolt Muzsnay nu a fost foarte vorbăreț: „Sincer, ce mai poate fi de spus după o asemenea partidă, pierdută cu un astfel de scor? Am făcut 2.000 de kilometri în patru zile, e foarte mult. Vreau să felicit echipa gazdă pentru rezultat, iar arbitrajul nu vreau să îl comentez, pentru că nu fac în general astfel de afirmații. Peste câteva zile ne vom întâlni din nou și sper să arătăm o cu totul altă față”.

Într-adevăr, Pâncota a solicitat în trei rânduri acordarea unor lovituri de pedeapsă, dar fără niciun rezultat concret. Cele două formații se vor întâlni peste trei zile, sâmbătă, cu începere de la ora 11, pe stadionul din Pâncota.

Unirea: Mihok – Vlăsceanu, Forika, Potecu, Seb. Bucur, M. Popescu (Monea 72), M. Burlacu, Minciună, S. Marin (cpt.)(Cocan 79), Petra, I. Șerban (Ivan 87). Antrenor: Daniel Bona

Șoimii: Cioară – V. Suciu, Pascariu (A. Mihai 53), Dubeștean, Siminic, Pirtea, A. Pavel, Issa (cpt.), Vasi (Farcaș 82), M. Ion (Gâlcă 86), Dragalina. Antrenor: Zsolt Muzsnay

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 12 May. 2016, 09:35 Campionat
Pe aceeași temă