PREMIERĂ‚: ASA nu mai vinde bilete, ci doar abonamente!

Mihai Andries 05 Sep. 2013, 18:08 Campionat
PREMIERĂ‚:** ASA nu mai vinde bilete, ci doar abonamente!

În dorința de a atrage un număr cât mai mare de suporteri alături de echipă, conducerea clubului ASA Tîrgu-Mureș a decis ca, în sezonul 2013-2014, accesul spectatorilor la partidele de pe teren propriu să fie făcut doar pe bază de abonament, sub forma unui card.

Astfel, nu vor mai fi puse în vânzare bilete de intrare pentru fiecare joc în parte. Abonamentele vor fi valabile pentru întreg sezonul competițional, inclusiv faza a doua a campionatului (play-off sau play-out). În total, posesorii de abonamente vor beneficia de acces la 16 partide, disputate pe teren propriu. Posesorul unui abonament va avea locul ales asigurat pentru întreg sezonul 2013/2014.

Abonamentele vor fi puse în vânzare începând cu partida de sâmbătă, 7 septembrie, de la ora 20, cu Metalul Reșița. Sistemul de vânzare a acestor abonamente va fi primul venit, primul servit.

Iată și tarifele acestor abonamente:

Sector galerie ASA                   – 15 lei/sezon

Tribuna 1, Tribuna 2, Peluză      – 30 lei/sezon

Tribuna 0                                  – 150 lei/sezon

Tribuna VIP                             – 300 lei/sezon

 

Posesorii de abonamente VIP, cu acces în tribuna închisă (oficială), vor beneficia în prețul abonamentului de servicii de catering (gustări și băuturi răcoritoare). Copiii cu vârsta sub 14 ani, însoțiți de câte un posesor de abonament VIP, vor beneficia de acces gratuit în tribuna închisă (oficială). În restul stadionului, copiii cu vârsta sub 10 ani, însoțiți de câte un părinte, beneficiază de intrare gratuită, pe același loc cu posesorul abonamentului.

Orarul de vânzare va fi: joi – sâmbătă, între orele 16-19.

Abonamentele vor fi eliberate pe loc, pe baza actului de identitate. Pentru a se evita cozile la casă, spectatorii sunt rugați să-și achiziționeze din timp abonamentele de acces. La partida cu Metalul Reșița, abonamentele se vor elibera până sâmbătă, 7 septembrie, ora 19.00. În cazul în care, cei interesați de cumpărarea de abonamente, nu pot aștepta eliberarea acestora, pot lăsa o copie după cartea de identitate, abonamentul urmând să fie ridicat ulterior.

S-a interzis consumul de semințe pe stadion

Totodată, în dorința de a se alinia la cerințele internaționale, începând cu prima partidă oficială a sezonului, clubul ASA Tirgu-Mures a decis interzicerea consumului de semințe pe Stadionul Trans-Sil. Conducerea clubului ASA Tîrgu-Mureș, staff-ul tehnic și lotul de jucători îi invită pe toți susținătorii să fie alături de echipă, în sezonul care va începe sâmbătă.

Mihai Andries 05 Sep. 2013, 18:08 Campionat
Pe aceeași temă