Poverlovici a jucat cu mâna ruptă! „Avea un os în palmă”

16 Oct. 2011, 18:00 Campionat
Poverlovici a jucat cu mâna ruptă!**

Andrei Poverlovici a suferit o accidentare la mâna dreaptă, la jumătatea primei reprize a meciului cu FC Snagov. Cu toate acestea el a continuat să joace cu un bandaj deși a simțit dureri la mână. La finalul meciului, tehnicianul Marius Popescu a spus că accidentarea pare a fi destul de gravă dar speră că nu fie cazul de operație.

„Din ce am văzut în timpul meciului. Avea un os în palmă. E urât de tot. Și-a asumat omul. I-am spus și eu vezi dacă merge pentru că făceam o schimbare defensivă, compartiment unde am fost superiori. Sper să nu fie cazul de operații. Este un jucător important pentru noi”, a spus Marius Popescu.

Matei are din nou probleme medicale

Atacantul Marius Matei a lipsit în partida de astăzi cu FC Snagov din cauza unei contracturi musculare. Tehnicianul Marius Popescu spune că nu a dorit să riște cu Marius Matei care ar fi riscat o accidentare foarte gravă care l-ar fi ținut departe de gazon o perioadă mai lungă.

„Matei nu și-a revenit după contractura mai veche. A jucat și la Buzău la fel. A încercat cu pastile, injecții dar era prea riscant să încep cu el și în minutul 15 să spună că nu mai poate și să dau totul peste cap”, a spus Marius Matei.

„Sunt dezamăgit de Marius Matei”

Oficialii clubului FC Botoșani și-au pus mari speranțe în Marius Matei în actuala ediție de campionat dar acesta este în continuare mai mult accidentat și nu poate ajuta echipa. Valeriu Iftime susține că FC Botoșani are mare nevoie de atacanți pentru a-și îndeplini obiectivul.

„Sunt dezamăgit de Marius Matei care e în continuu accidentat. Parcă e de sticlă și sticla stă pe un vârf de munte. Nouă ne trebuie atacanți. Mingea vine în fața porții. Sandu a intrat greu. Brazilianul a încercat mult dar s-a împiedicat”, a spus Valeriu Iftime.

Sursa: btonline.ro

16 Oct. 2011, 18:00 Campionat
Pe aceeași temă