„Pot să aduc un plus de experiență, determinare.” Romeo Surdu a vorbit despre transferul la Farul, meciul cu Chindia și obiectivul din acest sezon

Marius ANGHEL 28 Mar. 2019, 17:13 Campionat

Romeo Surdu (35 de ani) a semnat cu SSC Farul vinerea trecută, a doua zi a fost utilizat în ultimul sfert de oră al meciului de la București, cu Metaloglobus (scor 2-1), însă n-a reușit să împiedice o nouă înfrângere.
 
Atacantul fost la FC Brașov, FCSB sau Rapid a vorbit astăzi, într-o conferință de presă, despre venirea sa la SSC Farul și despre obiectivele pe care le are alături de această echipă. „Am așteptat foarte mult să plec, vă zic sincer, în străinătate. N-am mai plecat și atunci am fost sunat de patronul echipei, de conducerea echipei și m-au întrebat dacă îmi doresc să vin să-i ajut. Și atunci am decis să nu mai aștept alte oferte din străinătate și am decis să vin să ajut Farul Constanța. În primul rând, obiectivul e să ne salvăm de la retrogradare. Este cel mai important pentru mine, pentru grup, cât și pentru acest oraș, care este un oraș frumos și ar fi păcat ca această echipă să nu rămână în Liga a 2-a. Cu obiectivul următor ca la anul să ne batem la promovare”, a spus Surdu, care spune că se află într-o formă fizică foarte bună: „Stau foarte bine. Sunt un jucător profesionist, care mă pregătesc indiferent de perioadă, că este iarnă, că este vară, eu mă pregătesc încontinuu”.

La finalul acestei săptămâni, sâmbătă, de la ora 14:30, echipa constănțeană are un meci și mai greu în campionat. SSC Farul o va întâlni pe Chindia Târgoviște, ocupanta locului 4, clasată la două puncte în spatele liderului. Surdu nu se teme de adversar și are încredere că se poate obține o victorie.

„Va fi un meci cu o echipă care își dorește să ajungă în Liga 1 și va fi foarte dificil, dar noi ne dorim foarte mult să câștigăm, să adunăm puncte și să rămânem în Liga a 2-a. Pot să aduc un plus de experiență, determinare și sper ca sâmbăta asta să se vadă pe teren. Nu vreau neapărat să marchez, ci să câștigăm. Avem o echipă cu potențial. Trebuie să muncim mai mult, mai mult decât o fac alții și atunci vor veni și rezultatele”, a mai spus Surdu, care ultima dată a evoluat în Republica Moldova, la Milsami.

Înaintea etapei a 26-a, SSC Farul se află pe locul 17, retrogradabil, cu 26 de puncte. Chindia e pe 4, cu 57 de puncte.

Foto și video: FC Farul Constanța

Marius ANGHEL 28 Mar. 2019, 17:13 Campionat
Pe aceeași temă