Popovici dă vina pe ratări în eșecul cu FC Voluntari: „Scârțâim din toate încheieturile”

Horia Alexoae, Marius ANGHEL 02 Nov. 2014, 11:44 Campionat
Popovici dă vina pe ratări în eșecul cu FC Voluntari:**

SC Bacău a „reușit” performanța de a termina turului de campionat fără să obțină măcar o victorie pe teren propriu. Chiar și după schimbarea antrenorului Viorel Tănase cu Cristian Popovici, echipa moldoveană din Liga 2 nu și-a schimbat jocul în bine și nu a fost în stare să de aducă satisfacția succesului propriilor suporteri. În cele cinci meciuri jucate pe stadionul Letea, Sport Club a înregistrat patru egaluri și o înfrângere. Din deplasare s-au adus tot atâtea puncte, patru, însă în urma a șase jocuri în care s-a obținut o victorie, un egal și patru eșecuri.

La finalul meciului de sâmbătă cu FC Voluntari, scor 1-2, antrenorul principal al SC Bacău a recunoscut superioritatea adversarului, însă a dat vina pentru acest rezultat pe jucătorii săi care nu au fost în stare să marcheze, deși au fost în situații bune de a o face. Bogdan Rusu și Bogdan Ungureanu au primit critici de la Popovici.

„Astăzi (n.r. sâmbătă) ne-a bătut o echipă mai bună decât noi din punctul meu de vedere, o echipă care nu întâmplător se află pe primul loc, iar noi scârțâim din toate încheieturile. Chiar dacă până să deschidă scorul au avut patru-cinci ocazii mari cei de la Voluntari, consider că puteam intra la pauză cu un rezultat de egalitate dacă Rusu reușea să înscrie măcar o data din cele două mari ocazii pe care le-a avut. În repriza secundă, din greșeala noastră, am declanșat contraatac pentru adversar și am primit golul de 0-2. Chiar și în condițiile astea putem să scoatem un egal, dacă la penultima fază găseam varianta bună să marcăm. Nu mai vorbesc despre ocazia lui Ungureanu care poate intra la ratarea anului, când cu poarta goală a reușit performanța să dea paralel cu linia porții”, a spus după joc Cristian Popovici.

La finalul turului, după 11 etape desfășurate, SC Bacău este pe antepenultimul loc în clasamentul Seriei I la egalitate, 8 puncte, cu penultimul loc ocupat de FCM Dorohoi. Ultimul loc este ocupat de CS Balotești cu 6 puncte.

Articol și foto de Horia ALEXOAE

Horia Alexoae, Marius ANGHEL 02 Nov. 2014, 11:44 Campionat
Pe aceeași temă