Popovici: „Cu siguranță putem rezista în liga I”

Marius ANGHEL 26 May. 2013, 15:28 Campionat
Popovici:** „Cu siguranță putem rezista în liga I

 Antrenorul principal al FC Botoșani este foarte optimist că lotul de jucători pe care îl are la ora actuală va face față la liga I. El mizează pe forța grupului și nu este speriat că FC Botoșani va avea probleme în primul eșalon.

Cristi Popovici a realizat una din cele mai mari performanțe din cariera lui. El consideră că această promovare înseamnă foarte mult atât pentru el ca antrenor cât mai ales pentru municipiul Botoșani.

„E o realizare mare atât pentru mine cât și pentru orașul Botoșani mai ales că este pentru prima dată pe harta primei ligi. E un obiectiv frumos pe care l-am realizat. Sperăm în continuare să nu fim o apariție meteorică în prima ligă. Mă bucur că au fost foarte mulți suporteri la stadion. Am primit garanții de la factorii locali că se joacă pe 20 iulie la Botoșani și sperăm să fie stadionul arhi plin și să ne bucurăm cu toții de un fotbal de cea mai mare calitate”, a spus Cristi Popovici care este foarte optimist în perspectiva debutului pe prima scenă a fotbalului românesc. El consideră că FC Botoșani se va lupta cu alte șase-șapte echipe pentru evitarea retrogradării.

„Cu siguranță putem rezista. În primul rând este vorba de alte trei echipe care promovează din liga a doua și sunt adversari de nivelul nostru. Mai sunt și echipele din prima ligă care s-au bătut pentru evitarea retrogradării. Va fi o luptă în șapte-opt echipe în partea de jos și o luptă în șapte-opt echipe în partea de sus a clasamentului. Am încredere mare în jucători, avem un nucleu foarte important de jucători. Eu aveam convingerea că oricând puteau evolua la echipe din prima ligă. Avem jucători precum Țigănașu sau Tincu care au făcut parte din lotul echipei FC Botoșani și care s-au impus în liga I”, a adăugat Cristi Popovici.

Sursa: Bt online
Foto: Eduard BLAGA

Marius ANGHEL 26 May. 2013, 15:28 Campionat
Pe aceeași temă