Popescu a răbufnit la adresa spectatorilor! Antrenorul i-a numit frustrați, retardați, alcooliști și nesimțiți ordinari

29 Oct. 2011, 17:38 Campionat
Popescu a răbufnit la adresa spectatorilor!** Antrenorul i-a numit frustrați, retardați, alcooliști și nesimțiți ordinari

Antrenorul principal al FC Botoșani a venit extrem de nervos la conferința de presă de după înfrângerea cu CSMS Iași și a vorbit mai mult de spectatori decât de joc. Marius Popescu i-a făcut retardați, frustrați, nenorociți și alcoliști pe unii spectatori după care și-a îndreptat tirul către un jurnalist care l-a întrebat când își dă demisia.

„E grupul ăla de ceterași, de frustrați, de nenorociți. Vreau să le văd CV-ul. Realizările lor în viață. În afară de a se înmulți precum animalul în natură… Actul sexual e instinctiv. Nu am trăit în viața mea nici ca jucător și nici ca antrenor să te huiduie și să ceară demisia când e penalty pentru tine. Să nu mai vină, să stea acasă retardații ăia. Să le fie rușine. Mă impresionează pe mine unul care a mușcat din grenadă și mai are un cuier în gură, zici că agață paltonul. Alcoliștii ăștia. Niște nesimțiți ordinari. Mie milă de ratați din ăștia”, a tunat Marius Popescu.

După ce s-a luat de spectatori, Marius Popescu s-a supărat și pe unul dintre jurnaliști.

„Tot timpul vii și pui întrebări din astea. Ce vrei să spui. Spune franc. Când demisionez? Când vreau eu. Tu nu ai nicio treabă. Ce experiență ai tu. Preia tu echipa de mâine să văd ce faci. Te apucă somnul la 11.00. Să vezi ce presiune e. Bun, a jucat echipa slab. Peste un minut am plecat”.

Sursa: btonline.ro
Foto: Eduard BLAGA

29 Oct. 2011, 17:38 Campionat
Pe aceeași temă