Popa și-a îndeplinit misiunea: Pâncota rămâne în Liga 2. „Jucătorii au îndeplinit un obiectiv îndrăzneț pentru acest orășel”

Marius ANGHEL 10 May. 2015, 12:49 Campionat
Popa și-a îndeplinit misiunea: Pâncota rămâne în Liga 2.**

Chiar dacă se spune că ultima impresie contează, pâncotanii nu au reușit să strângă rândurile pentru vizita celor de la FC Caransebeș. Deși, la un moment dat, „șoimii” au reintrat în meci și chiar puteau trece în avantaj, per ansamblu, bănățenii au fost mai buni și au meritat cele trei puncte. Gugulanii s-au impus cu 3-1 în ultima etapă a play-out-ului Seriei a II-a a Ligii 2.

La final, Ionuț Popa a recunoscut pe undeva superioritatea adversarilor, deși a ținut să sublinieze că: „La faza eliminării lui Vladu s-a rupt jocul pentru că am rămas în zece, iar ei au marcat lovitura liberă dictată. A fost un moment perfect pentru ei, mai ales că până atunci meciul a fost echilibrat. Dacă nu exista acel episod se putea întâmpla ca și noi să mai marcăm, iar rezultatul putea fi altul acum. Dar, nu am ce să le reproșez jucătorilor, ei și-au făcut cu brio datoria. Merită felicitați pentru că au avut un play-out bun până acum și au îndeplinit un obiectiv îndrăzneț pentru acest orășel. De fapt, astăzi, ambele echipe au demonstrat că merită să rămână în Liga a 2-a”.

„Mister” a acuzat și ratările, punându-le, ca și faza la care s-a pierdut ușor mingea, iar Vladu a făcut fault de ultim apărător, pe seama lipsei de miză. „Așa sunt jucătorii, se mai relaxează. Un antrenor gândește altfel decât fotbaliștii. El vrea ca echipa lui să câștige mereu, dar nu e el în teren să facă mai multe. Într-adevăr, conta și ultima impresie, dar, până la urmă, lipsa mizei reale a contat mai mult în defavoarea noastră”, a adăugat Popa.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 10 May. 2015, 12:49 Campionat
Pe aceeași temă