Popa se ține de glume după egalul cu Dinamo II! „Am pariat pe 5-0 la pauză pentru noi și 7-7 la final”

17 Mar. 2012, 23:38 Campionat
Popa se ține de glume după egalul cu Dinamo II!**

În plină isterie legată de o posibilă implicare a mafiei pariurilor declanșată în Liga I după erorile suspecte din etapa trecută, în liga secundă acest subiect este luat în râs. Autorul celei mai tari glume este Ionuț Popa, antrenorul lui CSMS Iași, care a dezvăluit ce a pariat pentru un blat în meciul cu Dinamo II, încheiat 0-0.

„Am pariat pe 5-0 la pauză pentru noi și 7-7 la final. Am pariat mult, două mașini de cusut Ileana. O să-i cert pe cei de la pariuri dacă nu îmi dau banii. Vorbind serios acum, le-am interzis jucătorilor noștri să se apropie de pariuri. Chiar am discutat la echipă ca dacă prindem pe cineva că joacă să-l excludem din lot.”, a spus Ionuț Popa.

Antrenorul ieșenilor spune că dacă ar fi avut soluții pe bancă crede că s-ar fi impus în final. „Am făcut o primă repriză slabă, dar am jucat bine după pauză. Din păcate, am irosit patru ocazii, am avut două bare și un penalty neacordat. În ciuda ratărilor, cred că ne puteam impune dacă aveam soluții pe banca de rezerve. Absențele și lipsa de efectiv și-au spus însă cuvântul. Nu știu ce vom face cu Tulcea dacă Ciucur are ruptură” a mai declarat Popa.

17 Mar. 2012, 23:38 Campionat
Pe aceeași temă