Popa nu poate să le reproșeze nimic jucătorilor după remiza cu Chindia: „Cu toții s-au achitat bine de ceea ce au avut de făcut. Fuchs chiar m-a încântat”

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 21 Mar. 2016, 14:56 Actualizat: 21 Mar. 2016, 14:57 Campionat

După remiza albă obținută în fața fostului lider Chindia Târgoviște, Ionuț Popa a fost extrem de supărat. Nervii antrenorului principal al divizionarei secunde Șoimii au fost provocați în cea mai mare măsură de starea proastă a terenului din Pâncota, partea locală a clubului fiind considerată vinovată pentru acest lucru.

În schimb, fotbaliștii nu au fost învinuiți deloc, dimpotrivă: „Nu pot să le reproșez nimic jucătorilor, toți au făcut o partidă bună. Am încercat să nu dezechilibrez jocul printr-o eventuală eliminare a lui Dan pentru un al doilea cartonaș galben, tocmai de aceea l-am înlocuit cu Vasi. Iar el a avut două – trei reacții extraordinare, s-a achitat bine de sarcini. De fapt, cu toții s-au achitat bine de ceea ce au avut de făcut. Pot chiar să spun că Fuchs m-a încântat prin felul în care a jucat în această partidă. Băieții merită felicitări pentru cum au evoluat, mai ales că nu am pierdut niciun joc în acest retur„, a declarat Ionuț Popa.

Totuși, în urma acestei remize, șanșele Pâncotei devin din ce în ce mai mici pentru calificarea în play-off. „Obiectivul nostru este să luăm maxim din fiecare meci, să aducem cât mai multe puncte. Sincer, nu vreau să vorbesc despre obiective impuse, pentru că aș intra în alt pârâu de discuții, pârâu ce ar duce la inundații și nu vreau să hrănesc și mai mult o stare de lucru și așa agitată”, a încheiat experimentatul antrenor.

VEZI o GALERIE FOTO de la meciul cu Chindia

În urma acestei remize, Șoimii Pâncota s-a menținut pe locul 8 în Seria a II-a, cu 35 de puncte, cu patru mai puține față de ultima clasată din play-off. În ultimele trei etape rămase din returul sezonului regular, Șoimii mai joacă împotriva echipelor CSM Râmnicu Vâlcea (d), UTA Bătrâna Doamnă (a) și FC Brașov (d).

Text și foto: Sport Arad

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 21 Mar. 2016, 14:56 Actualizat: 21 Mar. 2016, 14:57 Campionat
Pe aceeași temă