Popa face apel la mentalitatea jucătorilor înainte de meciul cu Pandurii: „Am încredere în calitățile lor umane și fotbalistice”. Arădenii au din nou probleme financiare

Marius ANGHEL 09 Apr. 2019, 22:07 Campionat
Popa face apel la mentalitatea jucătorilor înainte de meciul cu Pandurii:

Echipa emblemă a Aradului revine în arenă, pentru puncte, la cinci zile distanță de la victoria prețioasă de la Balotești (3-1). Arădenii și-au consolidat poziția a 8-a, privesc mai detașați lupta pentru supraviețuirea în liga secundă, în care – însă – e implicat adversarul de mâine.

Pandurii Târgu Jiu are doar trei puncte peste Daco-Getica, prima echipă peste linie, și-și va vinde scump pielea pe „Motorul”. „Se pun în joc trei puncte pe care dorim să le câștigăm. Pentru noi nu contează în acest moment că jucăm acasă sau în deplasare, ne dorim să facem un joc bun, pentru că avem mare nevoie de puncte. Nu cred că UTA este favorită, la acest nivel nu prea există favorite. Sunt câteva echipe care sunt mai bine organizate, cele din fruntea clasamentului, iar restul consider că au loturi aproximativ egale ca valoare. Bineînțeles, sunt și alte mici lucruri care fac diferența. Arădenii au stabilitate financiară, un lot valoros, pe când noi avem un lot foarte tânăr cu care încercăm să ne desfășurăm activitatea și să rămânem cel puțin la nivelul la care am fost până acum”, a declarat Adrian Bogoi pentru Sport Arad. Tehnicianul oltenilor susține că nu se va putea baza pe mijlocașul ofensiv, George Tudoran, accidentat.

Dincolo, UTA nu contează pe accidentații Coulibaly și Stahl, Miculescu e plecat la lotul național de juniori, iar Neagu iese din schemă datorită acumulării a patru avertismente. „Nu ne cade bine absența lui Neagu, care a început să își dea drumul la joc, nici a jucătorilor care încă sunt accidentați. Pandurii e o echipă care joacă mai bine în deplasare, marchează mult, are joc ofensiv destul de bun și e dispusă într-un 4-3-3 care ne poate pune pe gânduri. Dintre toate aceste trei aspecte, dacă nu putem acoperi unul, vom avea probleme. Adversarii vin cu foame de puncte, situația lor din clasament e și mai grea decât a noastră, evident va fi un meci care pe care. Privim cu încredere spre cele trei puncte, dar avem nevoie, în același timp, de mare atenție. Nu luăm în calcul decât victoria, iar aici trebuie să apelez la mentalitatea jucătorilor noștri, să nu ne culcăm pe ureche după două victorii”, a menționat, pentru uta-arad.ro, Cristian Păcurar, antrenorul secund al „Bătrânei Doamne”.

Și pentru Ionuț Popa, aflat tot în concediu medical, cuvântul de ordine e victoria, dar – totodată – aduce în discuție probleme mai vechi. „Am fost ieri în vestiar, iar băieții m-au întrebat pe mine despre salariile restante. Din păcate, nu i-am putut lămuri, dar am impresia că, din nou, în afară de Alexandru Meszar, care se zbate să țină acest club pe linia de plutire, nimeni nu mai vine lângă el. Nu știm când se va semna contractul cu Primăria, lucrurile sunt cam incerte acum și nu aș vrea să ne întoarcem înapoi în timp, când rezultatele au fost influențate și de aspectul financiar. Dar, până una alta, le-am spus băieților să se concentreze doar la joc și să câștige mâine. Din nou, nu voi putea fi lângă ei, dar am încredere în calitățile lor umane și fotbalistice, în mentalitatea lor”, a declarat antrenorul principal al UTA-ei.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 09 Apr. 2019, 22:07 Campionat
Pe aceeași temă