Poenaru : „Venirea mea la Suceava nu mai este de actualitate”

Mihai Andries 12 Apr. 2013, 17:21 Campionat
Poenaru**:

Aflați într-o situație disperată în clasament, oficialii Rapidului au eșuat în tentativa de a-și completa banca tehnică cu experimentatul Gheorghe Poenaru, un antrenor care a mai pregătit în cariera sa formații de primul eșalon precum FCM Bacău, FC Onești și Ceahlăul Piatra Neamț. Chiar dacă a purtat negocieri îndelungate cu conducerea „ceferiștilor” și a asistat pe viu la partida de sâmbătă, de pe Areni, dintre Rapid și Dunărea Galați, Poenaru a preferat să bată în retragere, alegând să-și continue activitatea în Liga a III-a, la Petrotub Roman, grupare cu care se află sub contract.

„Am purtat mai multe discuții și săptămâna aceasta, dar nu s-a ajuns la nici un rezultat. Deocamdată venirea mea la Suceava nu mai este de actualitate, însă eu am rămas în continuare în relații civilizate cu conducerea Rapidului”, a declarat tehnicianul băcăuan în vârstă de 56 de ani.

Mâine, în etapa a XXI-a a Ligii a II-a, Rapid Suceava va evolua în derbiul codașelor, în deplasare, împotriva Farului din Constanța. Partida va putea fi urmărită pe canalul TVR1, cu începere de la ora 11.00.

 

Articol de Gabriel TODERAȘCU

Mihai Andries 12 Apr. 2013, 17:21 Campionat
Pe aceeași temă