Pleșan: „Mă bucur că am marcat, păcat că am ieșit accidentat”

Mihai Andries 07 Nov. 2013, 20:54 Campionat
Pleșan:** „Mă bucur că am marcat, păcat că am ieșit accidentat

Căpitanul alb-albaștrilor a părăsit terenul accidentat, încă din minutul 35, însă a reușit să marcheze înainte de a fi schimbat. La finalul jocului cu CSM Râmnicu Vâlcea, Mihăiță Pleșan a declarat: „Pentru noi nu e important să ne consolidăm poziția de lider, ci să jucăm la fel cum am făcut-o și până acum și nu cred că vom avea probleme în atingerea obiectivului. Astăzi a fost un joc reușit al nostru împotriva unei contra-candidate și asta cred că e îmbucurător. S-a încheiat 3-1, cred că puteau să mai fie goluri înscrise. Mă bucur că am marcat, păcat că am ieșit devreme de pe teren pentru că îmi doresc să ajut echipa în continuare, să ajungem acolo unde ne este locul. Sper să fie o contractură, să nu am ruptură”.

Izvoranu: „Să fim uniți în continuare pentru a ne îndeplini obiectivele”

Revenit după o nouă suspendare, Silviu Izvoranu a fost integralist în partida câștigată de Universitatea Craiova cu 3-1 împotriva CSM Rm. Vâlcea. La conferința de presă de după meciul cu CSM, acesta a declarat: „Mă bucur enorm că am reușit să câștigăm, să facem un joc bun. Am avut o serie bună de meciuri și trebuie să fim uniți în continuare să ne îndeplinim obiectivele pe care le avem până la final. Sperăm ca problemele de lot să se rezolve cât mai repede și împreună cu acești jucători, care sunt încă accidentați, să continuăm seria bună de meciuri”.

Sâmbătă, de la ora 11, Universitatea Craiova va evolua în deplasare la Pitești, cu CS Mioveni, într-o partidă contând pentru ultima etapă a turului.

Sursa: CS U Craiova

Mihai Andries 07 Nov. 2013, 20:54 Campionat
Pe aceeași temă