Pelici: „Damila nu a pierdut promovarea cu noi”

Mihai Andries 31 May. 2013, 09:29 Campionat
Pelici:**

După succesul din derbyul local cu Damila, scor 1-0, discursul antrenorului Alex Pelici la conferința de presă a părut a fi un mesaj de adio pentru CSM. „Nu puteam să ne dăm la o parte sau să facem figurație pe teren. Am venit la conferință din respect pentru puținii fani care cred în noi. Le mulțumesc suporterilor, jucătorilor pentru acest scurt parcurs împreună, sunt mândru de ceea ce am realizat împreună, acesta este fotbalul care trebuie jucat. Mulțumesc colaboratorilor mei, Tufiși și Miclea pentru ajutorul lor, lui Dobre, Turmacu, dar și domnului Rufă pentru că mi-a dat șansa să antrenez acești băieți minunați. Nu știu dacă mai rămân, la final tragem linie și vedem”. a declarat tehnicianul.

Pelici spune că varianta ideală pentru fotbalul vâlcean ar fi o uniune între CSM și Damila, pentru a forma o formație mai redutabilă: „Cred că rivalitatea este un pic amplificată, a trecut de limitele fair-playului. Se pot face lucruri frumoase dacă ar fi înțelegere și înțelepciune. Toată treaba e să se găsească înțelepciune și să se pună la masa dialogului constructiv, nu hulelilor și insultelor. Damila nu cu noi a pierdut promovarea, dacă ar fi câștigat la Slatina sau unde nu a câștigat în deplasare, nu mai avea nevoie de punctele de azi. Dacă o echipă care vrea promovarea nu reușește să ne bată pe noi, care am avut obiectiv salvarea, ce să mai zici…”.

Antrenorul vâlcenilor spune că se aștepta la acuze, indiferent de rezultat: „Poate un pic ne-a avantajat terenul, eram echipa care ne mulțumeam și cu un punct. Indiferent de rezultat, am fi fost făcuți în vreun fel, dacă pierdeam, eram acuzați de Poli și Corona, așa, suntem de cei de la Damila. Nu meritam să câștigăm, era mai echitabilă o remiză după ce s-a întâmplat, cu starea terenului. Condiții mai grele de joc au fost după pauză decât atunci când s-a întrerupt, în minutul 65”.

Articol scris de Adi GEORGESCU
 

Mihai Andries 31 May. 2013, 09:29 Campionat
Pe aceeași temă