Pedeapsă pentru utiști

24 May. 2009, 16:04 Campionat
Pedeapsă pentru utiști

Staff-ul tehnic al UTA-ei a fost negru de supărare la capătul meciului. Ionuț Popa nu s-a calmat nici duminică dimineață, când și-a chemat jucătorii la antrenament. Și nu la orice antrenament, ci la testul Cooper, exercițiu greu care în nici un caz nu se face pe final de campionat.

 

"Da, le-am dat testul Cooper, să se învețe minte să joace fotbal, să se dăruiască, să știe altădată să profite de șansa lor, să nu-și bată joc de noi, de public și de club printr-o atitudine delăsătoare și să nu mai ofere altădată prilej de speculații", a declarat Popa.

 

Antrenamentul de duminică dimineață n-a fost singurul al zilei, pentru după-amiază a fost programat altul!

 

"În următoarele cinci zile, vom avea zece antrenamente. Nu mă interesează că vor fi apoi obosiți și că vom pierde toate meciurile rămase. Sunt foarte supărat și foarte deranjat că prin superficialitatea lor au dat ocazia să se speculeze față de corectitudinea noastră. Lumea crede că le-am făcut cadouri timișorenilor, dar eu nu pentru asta îi pedepsesc, deoarece eu cred că s-a jucat pe teren. Îi pedepsesc și îi pun să alerge până nu mai pot, pentru atitudine, pentru lipsa de concentrare a jucătorilor experimențați, pentru lipsa de determinare a celor tineri, care se tot plângeau că nu joacă", a completat Ionuț Popa.

 

Articol scris de Sebastian Șiclovan

24 May. 2009, 16:04 Campionat
Pe aceeași temă