Pânzaru regretă că a ratat victoria la Voluntari: „Cu puțină atenție puteam pleca cu toate punctele”. Antrenorul își schimbă planurile pentru următoarele meciuri

Marius ANGHEL 06 Apr. 2015, 15:41 Campionat

CF Brăila a produs prima surpriză a turneului play-off. Formația de la Dunăre a condus cu 1-0 la FC Voluntari, până în minutul 87, iar în final a reușit să plece cu un punct de pe terenul liderului Seriei I. Eroul partidei a fost portarul echipei CF Brăila, Cristian Mitrea, ale cărui parade au contribuit decisiv la obținerea acestui rezultat.

Marius Onofraș a deschis scorul chiar înainte de paură. Frunză l-a lansat în adâncime pe Stănciulescu, acesta a centrat în careu, iar Onofraș (43) a trimis mingea, de la 12 metri, în vinclul porții apărate de Dragoș Balauru.

Avantajul pe tabela de marcaj s-a menținut până aproape de final, când liderul Seriei I a egalat din penalty. În minutul 87, Niță l-a faultat în careu pe Voduț, arbitrul de centru a arătat punctul cu var, iar Marius Ene a restabilit egalitatea.

„Cu puțină atenție puteam pleca cu toate punctele de la Voluntari. Pe o acțiune de atac a noastră am rămas descoperiți în apărare, iar gazdele ne-au taxat. Am aliniat cea mai bună formulă de echipă, însă de la partida următoare vom da credit tinerilor și jucătorilor care au evoluat mai puțin. Dealtfel și în acest meci, în repriza a doua am avut în teren cinci jucători sub 21 de ani. Ce să facem, trebuie să ne pregătim încă de pe acum pentru sezonul următor”, a declarat, pentru obiectivbr.ro, Alin Pânzaru.

În urma remizei de sâmbătă și a rezultatelor din prima etapă de play-off, CF Brăila a egalat la puncte pe SC Bacău, însă rămâne pe locul 6 în Seria I datorită golaverajului mai slab. În runda următoare, CF Brăila joacă pe teren propriu cu Rapid CFR suceava.

Articol scris de Costel FILIP

Marius ANGHEL 06 Apr. 2015, 15:41 Campionat
Pe aceeași temă