Pânzaru: „Nu meritam nici măcar jumătate de punct”

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 04 Nov. 2013, 16:15 Actualizat: 04 Nov. 2013, 16:16 Campionat
Pânzaru:  „Nu meritam nici măcar jumătate de punct”

Cu două șuturi anemice expediate la poarta adversă, CF Brăila nu putea emite pretenții sâmbăta trecută, astfel că a pierdut cu 2-0 pe Municipal partida cu Gloria Buzău. Brăilenii au fost de nerecunoscut, au jucat doar ca să bifeze încă o partidă și au gafat impardonabil. Doar Ochia s-a mai zbătut câteodată, în rest Alin Pânzaru ar fi trebuit să efectueze, dacă regulamentul ar fi permis, opt schimbări încă după primul sfert de oră al meciului.

Elevii lui Pânzaru au evoluat fără ambiție, fără vlagă în ei, cu toate că în săptămâna premergătoare acestei dispute s-a plătit salariul pe luna iulie, iar conducerea echipei i-a asigurat pe jucători că se fac eforturi ca să se achite și alte restanțe. Toate aceste demersuri ale conducerii au fost însă în van, CF Brăila a arătat jalnic sâmbăta trecută.

Buzoienii au ratat două ocazii de gol în prima repriză, una în minutul 16 când, de la marginea careului mic, Bobi Verdeș a șutat plasat, dar Comănescu a respins mingea în corner, cea de-a doua în minutul 30, prin Pușcașu. Abia cu trei minute înainte de finalul primei reprize gazdele au șutat pentru prima dată pe spațiul porții apărate de Stoicescu, prin Ciocâlteu, însă șutul brăileanului a fost unul anemic, iar tabela a rămas intactă.

Pauza nu a schimbat nimic în evoluța gazdelor, iar buzoienii au profitat de apatia adversarilor și au deschis scorul prin Bobi Verdeș (min. 47), care a șutat plasat la colțul lung, de la 14 metri. Jocul confuz al gazdelor i-a ajutat pe oaspeți să mai înscrie încă o dată, tot prin Verdeș (min. 74) și meciul era jucat.

Brăilenii au mai expediat o dată mingea pe spațiul porții, prin Cazan, dar nici de data aceasta Stoicescu nu a fost în pericol să primească gol.

„Cel mai slab joc al nostru de până acum, nu meritam nici măcar jumătate de punct, rezultatul este unul corect. Nu am văzut niciun pic de determinare din partea jucătorilor, ar trebui să-ți pui multe semne de întrebare pentru că nimeni nu a jucat nimic. Dar acesta este lotul. Anul trecut am avut jucători și am avut de unde alege, acum dacă te uiți pe banca de rezerve vezi doar copii. Dar deocamdată defilăm cu ce avem. Acum gata cu bocetul, să vedem cum facem să dregem busuiocul de acum încolo”, a declarat la finalul partidei Alin Pânzaru.

Sursa: Obiectiv Vocea Brăilei

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 04 Nov. 2013, 16:15 Actualizat: 04 Nov. 2013, 16:16 Campionat
Pe aceeași temă