Pânzaru: „După meciul cu liderul, speram să batem și la Iași”

Marius ANGHEL 01 Dec. 2013, 13:56 Campionat
Pânzaru:**

CF Brăila poate fi numită fără discuție revelația finalului de sezon, după victoriile cu Clinceniul și Iașiul. Antrenorul brăilenilor, Alin Pânzaru, a declarat după succesul din Copou că se aștepta la o evoluție bună a elevilor săi și spera într-o victorie la Iași.

„Să fiu sincer, după meciul pe care l-am făcut cu Clinceniul, speram să batem și la Iași. Nu mă așteptam, dar speram să câștigăm. Am început prost anul din cauza problemelor, dar aceste două victorii ne-au adus mai aproape de obiectivul pe care ni l-am propus inițial, intrarea în play-off. Suntem la patru puncte de acest obiectiv și sperăm să-l realizăm. Dacă nu vom intra în primele șase, atunci această victorie nu va conta decât pentru moral. Noi avem probleme, sunt câteva luni de când nu ne-am luat banii, dar de două etape a venit cineva alături de noi și ne-a promis că problemele se vor rezolva.

În ceea ce privește echipele care se bat la promovare, diferența nu e foarte mare din punct de vedere valoric. Diferența o fac liniștea și situația financiară. Ca joc, Rapidul mi se pare cea mai bună echipă, iar Berceniul mi se pare o echipă interesantă. Iașiul pare o echipă zbuciumată. La victorie toată lumea e mulțumită, dar când e rău se arată cu degetul”, este opinia lui Pânzaru.

Articol scris de Narcis POHOAȚĂ‚
 

Marius ANGHEL 01 Dec. 2013, 13:56 Campionat
Pe aceeași temă