Pânzaru: „După meciul cu liderul, speram să batem și la Iași”

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 01 Dec. 2013, 13:56 Actualizat: 01 Dec. 2013, 14:09 Campionat
Pânzaru:  „După meciul cu liderul, speram să batem și la Iași”

CF Brăila poate fi numită fără discuție revelația finalului de sezon, după victoriile cu Clinceniul și Iașiul. Antrenorul brăilenilor, Alin Pânzaru, a declarat după succesul din Copou că se aștepta la o evoluție bună a elevilor săi și spera într-o victorie la Iași.

„Să fiu sincer, după meciul pe care l-am făcut cu Clinceniul, speram să batem și la Iași. Nu mă așteptam, dar speram să câștigăm. Am început prost anul din cauza problemelor, dar aceste două victorii ne-au adus mai aproape de obiectivul pe care ni l-am propus inițial, intrarea în play-off. Suntem la patru puncte de acest obiectiv și sperăm să-l realizăm. Dacă nu vom intra în primele șase, atunci această victorie nu va conta decât pentru moral. Noi avem probleme, sunt câteva luni de când nu ne-am luat banii, dar de două etape a venit cineva alături de noi și ne-a promis că problemele se vor rezolva.

În ceea ce privește echipele care se bat la promovare, diferența nu e foarte mare din punct de vedere valoric. Diferența o fac liniștea și situația financiară. Ca joc, Rapidul mi se pare cea mai bună echipă, iar Berceniul mi se pare o echipă interesantă. Iașiul pare o echipă zbuciumată. La victorie toată lumea e mulțumită, dar când e rău se arată cu degetul”, este opinia lui Pânzaru.

Articol scris de Narcis POHOAȚĂ‚
 

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 01 Dec. 2013, 13:56 Actualizat: 01 Dec. 2013, 14:09 Campionat
Pe aceeași temă