Pânzaru: „Am închis gura cârcotașilor care vedeau tot felul de scenarii” | Dinu: „Nu avem nicio scuză”

Marius ANGHEL 15 Mar. 2015, 16:11 Campionat
Pânzaru:

CF Brăila a trăit cu emoții prima repriză a meciului cu Farul Constanța de sâmbătă, din cadrul etapei a 19-a. Descătușarea a venit în repriza a doua, atunci când jucătorii lui Alin Pânzaru au reușit să marcheze de patru ori, prin Frunză (”55 – pen.), Olenic (”59) și Ungureanu (”72, ”87), și să fie siguri, în proporție destul de mare, de prezența în play-off-ul Seriei I a Ligii 2. „Marinarii” se deplasaseră la acest joc cu gândul unei victorii care ar fi putut să-i mențină speranțele la a prinde măcar locul 6 la finalul returului.

Antrenorul Brăilei a vorbit la finalul meciului despre realizarea obiectivului și despre demonstrația de forță pe care o vrea de la jucătorii săi în ultimele meciuri rămase până la începerea play-off-ului.

„A fost un meci decisiv pentru noi și mă bucur că am reușit să ne impunem într-o manieră atât clară. Dacă am fi făcut un pas greșit, am fi pierdut trena. Acum pot spune că, în proporție de 75-80%, ne-am realizat obiectivul, accederea la turneul play-off. În felul acesta am închis gura cârcotașilor care vedeau tot felul de scenarii. Acum trebuie să mergem la victorie și în următoarele două partide pe care le mai avem de disputat, miercuri la Dorohoi, apoi la Berceni. Să demonstrăm în teren că merităm să ne clasăm între primele șase echipe din serie”, a declarat Alin Pânzaru.

Vezi întreaga declarație a lui Alin Pânzaru de la finalul meciului:

De partea cealaltă, antrenorul grupării constănțene a recunoscut superioritatea adversarului de sâmbătă, a vorbit despre timpul scurt pe care l-a avut în pregătirea echipei și despre obiectivul ce se vrea pentru următorul sezon de Liga 2.

„CF Brăila a meritat astăzi victoria, nu avem nicio scuză pentru prestația slabă a echipei noastre. I-am avertizat pe jucători că avem un meci greu la Brăila. Dar se vede că echipa nu este pregătită fizic și nici nu este omogenă. Timpul a fost scurt, avem șase-șapte jucători cu experiență, cu muncă multă și cu determinare în ceea ce facem, putem deveni o echipă cu pretenții începând din sezonul următor”, a spus la rândul său Marian Dinu.

Vezi întreaga declarație a lui Marian Dinu de la finalul meciului:

Articol și foto de Costel FILIP
Video: Pro Brăila

Marius ANGHEL 15 Mar. 2015, 16:11 Campionat
Pe aceeași temă