Pânzaru: „Am dat statistica peste cap”

Marius ANGHEL 07 Apr. 2013, 21:42 Campionat
Pânzaru:**

Chiar dacă în majoritatea timpului a partidei de astăzi de la Năvodari, CF Brăila s-a mulțumit să se apere și să spere la un egal, echipa pregătită de Alin Pânzaru a dat lovitura în final și a marcat decisiv pentru a câștiga toate punctele. La finalul disputei, antrenorul oaspeților a declarat că jucătorii săi au dat statistica peste cap prin această victorie.

Pânzaru spune că până la finalul campionatului se pot întâmpla multe în fruntea clasamentului, astfel că lupta rămâne deschisă până în ultima etapă. Totodată, tehnicianul le răspunde încă o dată „cârcotașilor” și îi anunță că CF Brăila vrea să promoveze în Liga I

„A fost un meci între două echipe valoroase ale seriei, două echipe aflate în cursa pentru promovare. Se putea întâmpla orice în acest meci. S-a întâmplat bine pentru noi și ne bucurăm pentru aceste trei puncte. Am dat statistica peste cap pentru că toată lumea, conform statisticilor, nu ne dădea nicio șansă. Am demonstrat că la fotbal nu se joacă după statistică.

Nu avem un program tocmai ușor, meciurile trebuiesc jucate și toate sunt importante pentru noi. Este o serie echilibrată în care de la meci la meci se pot schimba multe. Toate echipele au șanse la promovare în funcție de parcursul pe care îl au. Botoșaniul a început bine acest retur, dar este prea devreme pentru a stabili cine promovează. Dintre toate echipele din serie, într-adevăr, ei au o bază sportivă frumoasă, au condiții de pregătire și au un public frumos, așa cum este cel din Brăila.

Financiar suntem printre puținele echipe care nu ne confruntăm cu probleme. Ce o să fie pentru Liga I vom vedea. Noi, conducerea tehnică, cât și jucătorii ne facem treaba, jucăm pe teren și, repet, pentru cârcotașii, vrem să promovăm. Acesta este obiectivul nostru și nu ne dăm la o parte pentru nimeni”, a spus după meci antrenorul brăilenilor.

Articol și foto de Alexandru RAITA

Marius ANGHEL 07 Apr. 2013, 21:42 Campionat
Pe aceeași temă