Pandurii se aștepta ca Lupescu să piardă alegerile la o așa diferență față de Burleanu. „Asta a fost problema și a văzut-o toată lumea. Lucrurile erau mai mult decât clare”

Marius ANGHEL 20 Apr. 2018, 14:57 Campionat
Pandurii se aștepta ca Lupescu să piardă alegerile la o așa diferență față de Burleanu.**

Răzvan Burleanu a câștigat, miercuri, 18 aprilie, al doilea mandat de președinte al Federației Române de Fotbal, încă din primul tur, după ce și-a spulberat adversarii.

Burleanu a obținut 168 dintre cele 254 de voturi exprimate (66,1%). Ionuț Lupescu a adunat doar 78 de voturi (30,76%), Marcel Pușcaș fost votat de opt oameni (3,14%), în timp ce Ilie Drăgan nu a primit niciun vot. „I-am ciuruit”, a transmis Burleanu, imediat după scrutin. „Era de datoria mea să vin. Remarca de la final a președintelui? O lipsă de respect!”, a spus Ionuț Lupescu.

La două zile distanță de la alegeri, antrenorul echipei Pandurii Târgu Jiu, Adrian Bogoi, nu a părut deloc surprins de rezultatul scrutinului și crede că strategia lui Ionuț Lupescu a fost una deficitară. Bogoi spune că fostul internațional s-a prezentat în campania electorală în județul Gorj ca un învins, fără un program și fără să se bazeze pe forța lui.

„Cred că lucrurile erau mai mult decât clare înainte de alegeri. Problema a fost că Ionuț Lupescu a venit ca un învins. Asta nu mi-a plăcut. Și a plecat tot ca un învins. El nu a venit să se bazeze pe un program, pe forța lui, ci pe ajutoare. A cerut ajutoare din toate părțile și asta a văzut toată lumea. Lucrurile erau mai mult decât clare, nu știu dacă avea neapărat un program mai bun. Mă așteptam la diferența care a fost, dar nu mă așteptam la felul cum a fost dusă această campanie de Ionuț Lupescu. Mă așteptam mult mai mult de la el”, a declarat Bogoi.

Articol scris de Mircea OGLINDOIU

Marius ANGHEL 20 Apr. 2018, 14:57 Campionat
Pe aceeași temă