Pandurii, precaută cu Ripensia. Bogoi: „Ne așteaptă un meci dificil”. Ce spune antrenorul despre golgheterul Pîrvulescu

Pandurii, precaută cu Ripensia. Bogoi:

Ajunsă, după primele șapte etape, la doar două puncte de locul 3, care, la finele sezonului, asigură prezența în play-off-ul pentru promovarea în Liga 1, Pandurii Târgu Jiu speră să continue forma bună din acest început de campionat. Cu moralul ridicat, mai ales că runda trecută s-a impus cu 4-0 (1-0) la Brăila, în pofida faptului că a jucat și în inferioritate numerită toată repriza secundă, echipa gorjeană întâlnește sâmbătă, de la ora 11:00, Ripensia Timișoara, pe terenul sintetic de la Târgu Jiu.

Chiar dacă Pandurii are un avans de șase puncte și o despart șase locuri în clasament de adversara de sâmbătă, antrenorul Adrian Bogoi e de părere că echipa sa va avea un meci dificil și cu Ripensia.

„Am avut un meci destul de dificil cu Brăila, chiar dacă am condus cu 1-0 la pauză. Nu am jucat prea bine în prima repriză, dar în a doua repriză am acoperit mai bine spațiile, deși am jucat în 10 oameni. Ne așteaptă, în continuare, meciuri cu adversari foarte dificili. Ripensia este o echipă bine organizată la nivel de conducere și susținută bine din punct de vedere financiar. Au un lot competitiv, au luat și câțiva jucători de la ACS Poli Timișoara, care a activat în Liga 1. Are jucători valoroși, dar obiectivul nostru la fiecare meci este să cucerim cele 3 puncte. Vrem să dezvoltăm un joc bun și să avem o echipă care stă bine în teren, care face bine ambele faze, iar, la finele meciului, rezultatul să fie de partea noastră”, a declarat, conform gorjeanul.ro, Adrian Bogoi.

Îl vede pe golgheterul Pîrvulescu în Liga 1

Antrenorul echipei Pandurii vrea ca startul bun de sezon să nu fie considerat întâmplător și consideră că are în lot fotbaliști capabili să joace în Liga 1. Bogoi a făcut referire la mijlocașul de 21 de ani, Daniel Nicolae Pîrvulescu, golgheter în acest moment în eșalonul secund, cu șase goluri, atâtea câte mai Vlad Rusu și Adrian Voicu. De altfel, Pandurii are a doua ofensivă din Liga 2, cu 16 goluri, fiind depășită la acest capiton doar de Academica Clinceni, care a înscris în 22 de rânduri.

„Avem un lot tânăr. Așteptările sunt mari și pentru mine, și pentru ei. Vreau ca acești băieți să crească în valoare, să fie de interes pentru echipele de Liga 1. Și Pîrvulescu, și Tudoran au înscris goluri importante. Putem să bifăm și pasele de gol, pentru că în momentul de față avem jucători care înscriu, dar fac și faza de apărare. Suntem bucuroși, pentru că echipa înscrie multe goluri. Și cei din linia de mijloc au înscris, și fundașii. Sunt mulți jucători care au marcat”, a precizat Bogoi.

Tehnicianul echipei gorjene pune accent pe pregătirea fizică. „Pregătirea fizică este foarte importantă în sportul de performanță, nu contează numai vârsta. Sunt jucători la 35 de ani care stau foarte bine din acest punct de vedere. La fel, poți găsi jucători de 20 de ani care au sărit peste anumite etape de pregătire, au și un surplus de greutate. Nu numai vârsta este factorul principal. Aș vrea ca jucătorii pe care îi antrenez să fie puși la punct din punct de vedere fizic. După aceea putem să dezvoltăm și celelalte aspecte tehnico-tactice”, a precizat Bogoi.

După primele șapte etape, Pandurii se află pe locul 6 în clasament, cu 14 puncte, iar Ripensia e pe 12, cu 8 puncte.

Articol scris de Mircea OGLINDOIU

Pe aceeași temă