Pandurii nu-și mai permite pași greșiti, dacă vrea să nu aibă emoții cu retrogradare! Bogoi: „Poli formează un grup bun, dar trebuie să câștigăm”

Pandurii nu-și mai permite pași greșiti, dacă vrea să nu aibă emoții cu retrogradare!** Bogoi:

Ajunsă pe locul 12, la trei puncte de retrogradare, Pandurii Târgu Jiu are nevoie de victorie, sâmbătă, cu ACS Poli Timișoara, pentru a nu-și complica și mai mult situația din clasament. Echipa antrenată de Adrian Bogoi a obținut un singur succes în 2019, scor 5-2, în urmă cu două săptămâni, pe teren propriu, cu Dacia Unirea Brăila.

Etapa trecută, gorjenii au fost învinși cu 2-1 în deplasarea de la Ripensia Timișoara. De partea cealaltă, ACS Poli, aflată pe penultimul loc în Liga 2, a învins, în urmă cu o săptămână, CS Balotești, scor 3-1, iar, anterior, remizase cu Sportul Snagov (0-0).

„Este un meci pe care trebuie să-l câștigăm. După jocul de acasă, cu Brăila, am crezut că ne-am rezolvat foarte multe probleme, dar, din păcate, jocul de la Ripensia ne-a arătat că ne-am înșelat. Mai avem mult de muncă, fiindcă au venit foarte mulți jucători noi. Chiar și așa, sperăm la rezultate cât mai bune de la meci la meci. Acum,  întâlnim o echipă care este la 14 puncte diferență de noi și care încă mai speră la salvarea de la retrogradare. Ultimele două rezultate ale lor arată că formează un grup destul de bun”, a declarat Adrian Bogoi.

Acesta va putea conta în meciul cu ACS Poli și pe atacantul Gabriel Dodoi, care a lipsit în ultimele trei etape, din cauza unei noi accidentări.

Pandurii – ACS Poli Timișoara se joacă sâmbătă, cu începere de la ora 11:00, pe ternul sintetic din cadrul Complexului Sportiv Municipal Târgu Jiu.

Meciul va fi arbitrat de o brigadă din București, condusă de centralul Bogdan Dumitrache, care îi are asistenți pe Cosmin Vatamanu și Mihăiță Necula. Rezervă este Dragoș Pîrîu (Curtea de Argeș), în timp ce observatori au fost delegați Gheorghe Moise (București) și Cristian Petropulos (Alba Iulia).

În tur, cele două echipe au remizat, scor 1-1, după golurile marcate de Saibaa Keita (41), pentru timișoreni, respectiv George Tudoran (34 – pen.), pentru gorjeni. Acum, Pandurii se află pe locul 12, cu 32 de puncte, iar ACS Poli e pe 19, penultima poziție din Liga 2, cu 18 puncte.

Articol scris de Mircea OGLINDOIU
Foto: Leczki JOZSI (Mediafax foto)

Pe aceeași temă