Pandurii, fără strălucire și cu Bogoi antrenor. Gorjenii sunt la retrogradare, dar se gândesc în continuare la promovare. „Sunt condițiile pe care le știm cu toții, dar suntem optimiști”

Pandurii, fără strălucire și cu Bogoi antrenor.** Gorjenii sunt la retrogradare, dar se gândesc în continuare la promovare.

Pandurii Târgu Jiu a pierdut, miercuri, scor 1-3, derby-ul suferinței și al orgoliilor, disputat la Sânmartin, cu Luceafărul Oradea. Bihorenii s-au impus cu 3-1 și i-au egalat pe gorjeni la puncte, cele două echipe sitându-se acum pe ultimele locuri retrogradile.

Jucătorii lui Cristian Dulca deschis scorul încă din minutul 4, după ce debutantul Ricardo Rocha a trimis balonul plasat, din unghi, la colțul opus, lui Răzvan Stanca. La scurt timp, Bogdan Dănăricu a ratat de două ori, din poziție ideală. Mai mult, în minutul 7, Ciprian Rus a irosit o lovitură de la 11 metri. Oltenii au reușit totuși să egaleze în minutul 28, prin Gabriel Dodoi. La trei minute după egalare, ardelenii au beneficiat și ei de o lovitură de la 11 metri. Stanca a reușit într-o primă fază să apere, însă balonul respins a ajuns la Antohi, care a dus scorul la 2-1.

În repriza a doua, gazdele au mai înscris încă o dată, în minutul 65, prin Vlad Rusu, și Pandurii a ajuns la 10 meciuri consecutive fără victorie. Sâmbătă, pe terenul din Motru, fosta vicecampioană a României va întâlni Ripensia Timișoara, continuatoarea cvadruplei campioane naționale, din perioada interbelică! 

„Și după ce s-a terminat partida, dacă ar fi penalty, tot pe Rus l-aș lăsa să șuteze, pentru că nu cred că el ar putea rata încă o dată. De asta e frumos fotbalul, dar uite că pierdem puncte în clasament. Sper să ne revenim până sâmbătă și să reușim pe terenul de la Motru să rupem blestemul eșecurilor pe teren propriu”, a declarat, pentru pandurul.ro, principalul creditor al CS Pandurii Lignitul Târgu Jiu, Marin Condescu.

Bogoi, optimist

Deși a preluat echipa în cel mai greu moment al existenței sale, noul antrenor Adrian Bogoi s-a declarat optimist că poate readuce Pandurii la liman.

Mai mult, fostul tehnician de la Pandurii II crede chiar că poate promova dacă va reuși să lege două-trei victorii. „Iubesc acest oraș, mă leagă foarte multe de el. Obiectivul meu este promovarea în prima ligă. Am avut o activitate de șase ani aici, ca jucător și mai apoi antrenor la echipa a doua, întotdeauna m-am simțit foarte bine la Târgu-Jiu. Nu aș vrea să caracterizez nicicum evoluția echipei din acest sezon, am venit să ridic nivelul echipei atât individual, cât și colectiv, să avem rezultatele trasate de conducere. Obiectivul acestei echipe și ce a însemnat mereu ea, este promovarea în prima divizie. Dar o să vedem dacă atingem acest obiectiv mai devreme sau mai târziu. Tot timpul o să se vorbească la Târgu-Jiu de Liga 1, acum sunt condițiile pe care le știm cu toții, dar suntem optimiști, vedem ce face până în iarnă cu acest lot de jucători, ne trebuie puțin timp. Vreau ca acum să mă rezum doar la ce va fi până în iarnă, vreau să câștig cât mai multe puncte”, a declarat Bogoi, la Radio Infinit.

Pandurii n-a mai câștigat din 9 septembrie, când, în etapa a 7-a, s-a impus cu 2-0 la Balotești

Articol scris de Mircea OGLINDOIU
Foto: Bihon

Pe aceeași temă