Pandurii exultă după victoria de la Petroșani! „Avem prima șansă să ne sălvăm de la retrogradare”

Pandurii exultă după victoria de la Petroșani!**

Victoria obținută duminică, la Petroșani, scor 2-1 cu Energeticianul, a readus Pandurii deasupra liniei care asigură menținerea în eșalonul secund.

Cele două contracandidate au făcut, din nou, rocada în clasament, echipa antrenată de Adrian Bogoi având acum două puncte peste clubul din Valea Jiului. „Am avut multe ocazii, dar și ei au avut. A fost un gol controversat al lor, dar acum are mai puțină importanță asta. A fost un joc echilibrat. Am crezut în victoria noastră până la sfârșit și am realizat-o”, a caracterizat Adrian Bogoi meciul de la Petroșani.

Se pot salva încă de sâmbătă

În cazul în care Energeticianul pierde etapa viitoare la Metaloglobus București, Pandurii are nevoie doar de o remiză, în meciul programat sâmbătă, de la ora 11:00, la Târgu Jiu, cu ASU Politehnica Timișoara, pentru a se salva matematic de la retrogradare. Pandurii are avantajul jocurilor directe, după ce s-a impus și în meciul-tur cu Energeticianul, scor 2-0.

„Era important să nu pierdem la Petroșani. Eu cred că ne-ar fi avantajat și un egal, cu atât mai mult victoria. În momentul de față, stăm la mâna noastră, nu depindem de nimeni. Avem prima șansă să ne salvăm de la retrogradare și e foarte important că depindem numai de noi. Sâmbătă, vrem să obținem victoria, sperăm să facem un joc bun. Toate meciurile sunt importante, nu le cataloghez grele sau ușoare, trebuie să fim concentrați până la sfârșitul campionatului. Apoi, tragem linie și vedem ce am făcut bine și ce am făcut mai puțin bine”, a declarat Bogoi.

În ultima etapă a sezonului, Pandurii joacă la „U” Cluj, iar Energeticianul primește vizita echipei Chindia Târgoviște.

Sezonul trecut, Pandurii s-a salvat de la retrogradare în ultima etapă, după un 1-1 cu cântec la Brăila, cu Dacia Unirea, ambele echipe menținându-se atunci, la braț, în Liga 2.

Foto: Pe drumul dinstre Petroșani la Târgu Jiu, jucătorii și staff-ul echipei Pandurii au făcut un popas la o terasă și au imortalizat bucuria victoriei printr-o poză de grup

Articol scris de Mircea OGLINDOIU

Pe aceeași temă