Pandurii, decimată pentru jocul de la Balotești! Bogoi, îngrijorat: „Va fi bătaie mare în subsolul clasamentului”

După victoria cu liderul campionatului, Sportul Snagov, de care a trecut sâmbăta trecută, cu scorul de 2-0, pe sinteticul de la Târgu Jiu, Pandurii joacă în etapa 13 la Balotești, pe terenul unei echipe aflată în subsolul clasamentului, pe antepenultimul loc.

Cele două combatante sunt despărțite de 13 puncte, dar antrenorul gorjenilor, Adrian Bogoi, se teme de acest joc, ținând cont că are mai mulți indisponibili în lot. „Avem și probleme de lot, avem un jucător suspendat, pe Alexandru Vodă, și trei jucători accidentați, Daniel Ciobanu, Daniel Pîrvulescu și Cristian Raiciu. Vedem dacă putem să recuperăm până la meciul de sâmbătă unul sau doi dintre jucătorii cu probleme medicale. Toți patru erau jucători de bază. Va fi bătaie mare în subsolul clasamentului, pentru că sunt echipe bune și acolo, care vor lupta să scape din zona retrogradării”, a declarat, la Radio Infinit, Bogoi.

Vrea să nu mai primească multe goluri

Antrenorul de la Pandurii e mulțumit de faptul că echipa sa a marcat nu mai puțin de 26 de goluri în primele 12 etape, dar este îngrijorat că a și primit foarte multe, mai exact 17.

„Asta ne propunem, să înscriem foarte mult, dar și să luăm cât mai puține goluri. Am luat multe goluri foarte ușor, din faze fixe. Nici nu pot spune că au fost ocazii. Sperăm ca pe viitor să corectăm ce avem de corectat. Calculele noastre sunt simple, încercăm la fiecare meci să luăm cât mai multe puncte, să creștem valoarea individuală și de echipă, să formăm un grup unit și vor veni rezultatele”, a mai spus Bogoi, în emisiunea Sportul gorjean.

Brînzan, încrezător

Căpitanul echipei gorjene e mult mai optimișt și are calcule făcute pentru următoarele două deplasări, în care Pandurii joacă la Balotești, după care merge la Sânmartin, în Bihor!

„O să mergem la Balotești să obținem cele trei puncte, cu toate că am înțeles că este un teren foarte rău acolo. O să mergem și la Oradea apoi, ne facem jocul și, dacă se poate să facem șase puncte, este foarte bine”, a spus, conform pandurul.ro, căpitanul Denis Brânzan.

După 12 etape, Pandurii ocupă locul 7, cu 21 de puncte, iar CS Balotești se află pe poziția a 18-a, cu 8 puncte.

Jocul CS Balotești – Pandurii Târgu Jiu se va disputa sâmbătă, de la ora 11:00.

Articol scris de Mircea OGLINDOIU
Foto: Pandurii Târgu Jiu

Pe aceeași temă