Pandurii caută energie pentru duelul cu Energeticianul, echipa fostului sponsor. Bogoi: „Sunt sigur că va fi un duel foarte interesant”

Fără victorie de șapte etape, Pandurii speră să pună capăt seriei negative sâmbătă, începându cu ora 11:00, când va întâlni ACS Energeticianul, pe terenul sintetic de la Târgu Jiu. Echipa oaspete, mutată de la Șirineasa la Petroșani, este patronată de omul de afaceri gorjean Nicolae Sarcină, cel care, în perioada în care nu era în relații cordiale cu președintele USMO Marin Condescu, a fost sponsor și la Pandurii. Totodată, câțiva dintre jucătorii care s-au despărțit de Pandurii în urma memoriilor au ajuns la Energeticianul!

„Sunt foarte mulți jucători care au plecat de la Târgu Jiu spre această echipă și, bineînțeles, că vor evolua cu ambiție. Cred că va fi foarte disputat, ne-am pregătit toată săptămână pentru acest joc și sperăm să facem o figură frumoasă. Sunt sigur că va fi un duel foarte interesant. E un meci între două echipe de mijlocul clasamentului, sperăm să câștigăm și să bucurăm publicul care va reveni la stadion”, a declarat, conform gorjeanul.ro, antrenorul echipei Pandurii, Adrian Bogoi.

Bogoi crede că trebuia să câștige la Chindia!

Acesta a mai adăugat că, în pofida rezultatelor din ultima perioada, echipa sa a evoluat destul de bine. „Am analizat ultimele evoluții, după părerea mea, trebuia să avem mai multe puncte la cum am jucat în ultimele trei meciuri. Jocul a fost destul de bun, mai ales în ultima etapă, când am întâlnit o echipă care venea după opt victorii consecutive. Am fost cel puțin egalii echipei din Târgoviște. Sunt cele trei faze, care au decis rezultatul. La golul Chindiei, marcat din 11 metri, jucătorul lor a plecat dintr-o clară poziție de offside. A fost doi metri în afara jocului, s-a văzut și la televizor. La golul nostru care ni s-a anulat, arbitrul a dat fault pentru noi, nu offside, e un gol perfect regulamentar. După părerea mea, trebuia să câștigăm meciul cu 2-1! Chiar dacă am întâlnit o echipă foarte bună, nu ne-a pus probleme. Au avut doar o singură ocazie în a doua repriză, un șut de la 50 de metri. Eu cred că diferența s-a făcut la modul de interpretare a anumitor faze. Asta e, ne pregătim pentru meciurile următoare”, a spus Bogoi.

Săgeți către Biro

Tehnicianul „pandurilor” a aruncat câteva săgeți și către propria conducere, nemulțumit de faptul că aceștia nu se implică mai mult în bunul mers al echipei.

„Sunt foarte atent la discurs, vin după o suspendare, dar la Oradea nu s-a explicat bine faza penalty-ului. În urma acelei faze eu am fost suspendat două etape. A fost un corner al echipei adverse bătut pe colțul scurt, noi am respins, mingea a ajuns în afara careului, iar arbitrul a văzut infracțiune, deși balonul era cu mult în afara careului. Ce să credem acum? E o fază care trebuie foarte mult discutată și chiar am cerut conducerii clubului să conteste această decizie, nu știu de ce nu a făcut-o până acum, mai ales că domnul Iosif Biro (n.r – directorul sportiv al CS Pandurii Lignitul Târgu Jiu) a fost arbitru. Nu mi-e teamă de arbitraj, eu am vrut decât atât, acele faze pe care le-am pomenit să ajungă pe masa Comisiei de Disciplină și dânșii, pentru că sunt specialiști în domeniu, să le analizeze. E o surpriză pentru mine, pentru că meciul de la Târgoviște a fost și televizat, și cred că a văzut toată țara acele faze. Arbitrul meciului a luat o notă foarte mare, nu mai am ce să mai comentez. Conducerea clubului a decis să nu depună memorii, cu toate că eu cred că și fazele de aici, și de la Oradea, meritau să fie analizate”, a precizat Bogoi.

Echipa nu poate conta sâmbătă pe mijlocașul Drilon Cenaj, suspendat.

Înaintea desfășurării etapei a 17-a, Pandurii ocupă locul 10, cu 21 de puncte, iar Energeticianul se află pe poziția a 8-a, cu 24 de puncte.

Articol scris de Mircea OGLINDOIU

Pe aceeași temă