Pandurii – Balotești, un meci de totul sau nimic. Gorjenii riscă să pice pe locurile retrogradabile, ilfovenii joacă pentru a mai spera la salvare

Marius ANGHEL 25 Apr. 2019, 12:49 Campionat
Pandurii - Balotești, un meci de totul sau nimic.** Gorjenii riscă să pice pe locurile retrogradabile, ilfovenii joacă pentru a mai spera la salvare

Ieșită fără punct din meciurile cu Academica Clinceni (0-2) și Sportul Snagov (2-3), Pandurii speră să-și ia revanșa în fața celei de-a treia echipe din Ilfov prezentă în Liga 2. Vineri, de la ora 11:00, formația gorjeană o întâlnește pe teren propriu pe CS Balotești. Aceasta din urmă se află pe antepenultimul loc în clasament, de două etape n-a pierdut, remizând cu Snagov (0-0) și Luceafărul Oradea (0-0), e la zece puncte distanță de Pandurii și își leagă de acest meci ultimele speranțe în încercarea de a scăpa de retrogradare.

Pentru ambele echipe meciul din etapa a 32-a este unul foarte important. Pandurii are un singur punct peste Daco-Getica, ultima clasată pe locurile retrogradabile, și are meci direct cu o altă contracandidată în această luptă de a evita să pice în Liga 3. Baloteștiul încă mai are speranțe să scape din zona roșie, însă are nevoie disperată de victorie la Târgu Jiu.

„Suntem conectați la acest meci și suntem conștienți că este un joc foarte important, de trei puncte, pe care trebuie să-l câștigăm. Eu așa îi pregătesc pe jucători, să jucăm la fel și acasă, și în deplasare. Am luat puncte importante la Arad, la Mioveni, echipe destul de bune, și puteam să luăm puncte și de la Snagov. Avem șapte meciuri până la sfârșit, teoretic putem lua puncte peste tot. Avem trei meciuri acasă în următoarele patru etape, sperăm să acumulăm cât mai multe puncte”, spune, citat de Gorjeanul, Adrian Bogoi, care are cuvinte mari și pentru CS Balotești, deși echipa ilfoveană n-a câștigat un meci în ultimele opt etape: „Au o echipă bună, toate echipele de sub linie sunt echipe în care s-a investit foarte mult. Noi avem mulți jucători tineri, de pe bancă, la fel, vin jucători necopți. De exemplu, Dodoi și Ciobanu sunt jucători de bază, dar care nu sunt 100 la sută puși la punct cu pregătirea fizică. Unii nu au făcut antrenament, dar sperăm să intre în circuitul nostru de pregătire”.

Cu 34 de puncte acumulate în 31 de meciuri, Pandurii se află pe locul 14, la doar un punct peste ultima poziție retrogradabilă. CS Balotești e pe locul 18, cu 24 de puncte.

În meciul tur, CS Balotești a câștigat pe teren propriu cu 2-1. Au marcat Vasile Mihai (11) și Alexandru Stoica, în timp ce pentru Pandurii a punctat Philippe Nsiah (13).

Foto: IlfovSport

Marius ANGHEL 25 Apr. 2019, 12:49 Campionat
Pe aceeași temă